Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
19/08/2018 14:22:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festa de Tardor
Del 7 al 15 d'octubre de 2017

Apadrina un tro

Tronada final de la Festa de Tardor

“Apadrina un tro” és una iniciativa de la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS) per cloure amb una tronada la Festa de Tardor.

Tothom qui vulgui pot apadrinar un tro amb el seu nom. L’apadrinament quedarà reflectit en una etiqueta amb el nom del padrí o padrina a cada tro que els tècnics pirotècnics col·locaran prèviament al muntatge de la tronada.

Els trons que no explotin permetran al seu padrí o padrina guanyar un lot de la Festa de Tardor (mocador, barret, ulleres i conte) i una ampolla de cava. A més, entre tots els padrins i padrines de la tronada es farà un sorteig per escollir la persona que encendrà la metxa de la tronada l’any vinent.

Podeu apadrinar un tro (o molts) a les taules que les diferents colles que integren FETS posaran al carrer abans i durant la Festa de Tardor, a La Nau, Cultura i Tradicions i a diversos establiments col·laboradors.

Qui ho organitza?

“Apadrina un tro” és una iniciativa de la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS), amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Quan i on es farà?

La tronada final de la Festa de Tardor tindrà lloc diumenge 15 d’octubre a la Riera després de la Nit de Foc.

Qui pot participar?

Tothom qui vulgui sense restriccions d’edat. La participació no implica la manipulació de material pirotècnic de cap mena.

Fins quan tinc temps?

Podeu apadrinar un tro (o molts) fins al 13 d’octubre a les taules que les diferents colles que integren FETS posaran al carrer abans i durant la Festa de Tardor.

Quant costa?

Per 2 € pots apadrinar un tro; per 5 €, tres trons. Pots apadrinar tants trons com vulguis.

Si els trons que jo he apadrinat no peten, què guanyo?

Un lot de la Festa de Tardor (mocador, barret, ulleres i conte) i una ampolla de cava. Totes les persones guanyadores rebran una comunicació per correu electrònic amb el lloc i les dates per recollir el seu lot.

I si tots els trons que jo he apadrinat exploten?

Llavors només entraràs en el sorteig per escollir la persona que encengui la metxa de la tronada de l’any vinent.

Què faran amb les meves dades?

Només necessitem les teves dades personals per contactar amb tu en cas necessari, en relació al concurs. No les deixarem a ningú ni les usarem per a cap altra finalitat. I en acabar el sorteig, les destruirem de forma segura.

Anima’t! Quants més trons, més grossa la farem!