Festa de Tardor

21/09/2017 23:20:58

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Apadrina un tro

Festa de Tardor

Festa de Tardor

Del 7 al 12 d'octubre de 2016

Del 7 al 12 d'octubre de 2016

Contingut de la pàgina

Apadrina un tro

Tronada final de la Festa de Tardor

“Apadrina un tro” és una iniciativa de la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS) per cloure amb una tronada la Festa de Tardor.  

Per 2 €, tothom qui vulgui pot apadrinar un tro amb el seu nom, o 3 trons per 5 €. L’apadrinament quedarà reflectit en una etiqueta amb el nom del padrí o padrina a cada tro que els tècnics pirotècnics col·locaran prèviament al muntatge de la tronada. 

Els trons que per una errada del sistema de detonació no explotin permetran al seu padrí o padrina guanyar un lot de la Festa de Tardor (mocador, barret, ulleres i conte) i una ampolla de cava. A més, entre tots els padrins i padrines de la tronada es farà un sorteig per escollir la persona que encendrà la metxa de la tronada l’any vinent. 

Podeu apadrinar un tro (o molts). El termini per apadrinar finalitzarà el 20 d’octubre.

Qui ho organitza?

“Apadrina un tro” és una iniciativa de la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS), amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Quan i on es farà?

La tronada final de la Festa de Tardor estava prevista pel dimecres 12 d’octubre, a les 21.30 h, a l’aparcament del Casal de la Gent Gran. Però com va ploure, es farà el dissabte 22 d'octubre, a les 21.30 h, coincidint amb l'acte de commemoració dels 20 anys dels Castellers de Sant Feliu i dels Bastoners Els Ceballuts.

Qui pot participar?

Tothom qui vulgui sense restriccions d’edat. La participació no implica la manipulació de material pirotècnic de cap mena. 

Què haig de fer?

Apadrinar els trons que vulguis a una de les taules que les diferents colles que integren FETS posaran al carrer durant la Festa de Tardor. 

Fins quan tinc temps?

Podeu apadrinar un tro (o molts) fins al 20 d’octubre a la recepció del Palau Falguera, de 17.30 a 21 h.

Quant costa?

Depèn. Per 2 € pots apadrinar un tro, per 5 €, tres trons. Pots apadrinar tants trons com vulguis. 

Com puc saber si realment els trons que jo he apadrinat estan a la tronada?

Farem una foto de cada tro, on es vegi l’etiqueta amb el nom del seu padrí o padrina i les penjarem al Facebook de l'Ajuntament.

Si els trons que jo he apadrinat no peten, què guanyo?  

Un lot de la Festa de Tardor (mocador, barret, ulleres i conte) i una ampolla de cava. Totes les persones guanyadores rebran una comunicació per correu electrònic amb el lloc i les dates per recollir el seu lot.

I si tots els trons que jo he apadrinat exploten?

Llavors només entraràs en el sorteig per escollir la persona que encengui la metxa de la tronada de l’any vinent.  

Què faran amb les meves dades?

Només necessitem les teves dades personals per contactar amb tu en cas necessari, en relació al concurs. No les deixarem a ningú ni les usarem per a cap altra finalitat. I en acabar el sorteig, les destruirem de forma segura.

Jump to ObjectExecute action