Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2020 04:37:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Equip energètic

L’Ajuntament ha posat en marxa la 4a edició de la campanya “Connecta’t a l’estalvi energètic”. En aquesta quarta edició s’han contractat 3 persones a través d’un pla d’ocupació, dues administratives i una electricista, formades en contractació i eficiència energètica.

 

L'equip energètic ofereix:

  • Informació al conjunt de la ciutadania sobre com estalviar energia.
  • Assessorament a la població per tal de fer més entenedors els contractes i els rebuts energètics (tarifa, potència contractada, manteniment, impostos...).
  • Informació i suport amb la tramitació dels diferents ajuts i bonificacions disponibles.
  • La possibilitat de donar a conèixer bones pràctiques per optimitzar els consums, la importància dels aïllaments, recursos naturals i entendre el concepte d’eficiència energètica dels aparells elèctrics i tèrmics.
  • Coordinació amb els Serveis Socials municipals per oferir un assessorament acurat a les famílies més vulnerables energèticament, o que tenen dificultats per fer front a les despeses energètiques.
  • Introducció en les novetats regulatòries i els avantatges sobre l’autoproducció.

Com es fa?

Les famílies de Sant Feliu de Llobregat que ho desitgin es poden posar en contacte amb el Servei per tal de recopilar la informació necessària i poder fer un diagnòstic en la contractació dels subministraments, així com agendar una visita a la llar. Durant aquesta primera visita, les agents energètiques analitzaran tots els aspectes que influeixen en el consum energètic de la llar: aparells elèctrics instal·lats, ús quotidià que se’n fa, tancaments i aïllaments de l’habitatge, etc.

Tota la informació recollida, juntament amb les factures energètiques de la llar, serveixen per proposar millores que poden ser tant de contractació energètica com de canvi d’hàbits, passant per consells per millorar algun aspecte de l’habitatge o un pla de substitució d’equips.

On i quan?

La ubicació del servei en aquesta edició és al Palau Falguera 2, baixos. Des d’aquest servei s’ofereix assessorament i informació sobre com reduir costos en la factura i estalviar energia.

  • Telèfons: 936858000 (ext. 1682)
  • Horari matins: De Dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h
  • Horari tardes: Dimarts i dijous, de 16 a 18.30 h
Salta a la part superior