Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Agents energètiques

L’Ajuntament ha posat en marxa per tercer any consecutiu la campanya “Connecta’t a l’estalvi energètic”. En aquesta tercera edició s’han contractat 3 persones a través d’un pla d’ocupació, dues administratives i una electricista, formades en eficiència energètica.

Imatge de les Agents energètiques

Les agents energètiques ofereixen:

  • Informació al conjunt de la ciutadania sobre com estalviar energia.
  • Assessoren a la població per tal de fer més entenedors els contractes i els rebuts energètics (tarifa, potència contractada, manteniment, impostos...).
  • Informen i ajuden amb la tramitació dels diferents ajuts i bonificacions disponibles.
  • Donen a conèixer bones pràctiques per millorar l’eficiència energètica dels habitatges.
  • Es coordinen amb els Serveis Socials municipals per oferir un assessorament acurat a les famílies més vulnerables energèticament, o que tenen dificultats per fer front a les despeses energètiques.

Com es fa?

Les famílies de Sant Feliu de Llobregat que ho desitgin es poden posar en contacte amb el Servei per tal d’agendar una visita a la llar. Durant aquesta primera visita, les agents energètiques analitzaran tots els aspectes que influeixen en el consum energètic de la llar: aparells elèctrics instal·lats i ús quotidià que se’n fa o tancament i aïllaments de l’habitatge, entre d’altres.

Tota la informació recollida, juntament amb les factures energètiques de la llar, serveixen per proposar millores que poden ser tant de contractació energètica com de canvi d’hàbits, passant per consells per millorar algun aspecte de l’habitatge o un pla de substitució d’equips.

On i quan?

La ubicació del servei en aquesta tercera edició és al Palau Falguera 2, baixos. Des d’aquest servei s’ofereix assessorament i informació sobre com estalviar energia.

  • Telèfons: 936858000 (ext. 1682)
  • Horari: De Dilluns a Divendres: de 8:30 a 15 h.
  • El punt d’assessorament energètic estarà obert de l’1 d’abril al 31 de desembre de 2019.