Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 06:11:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Accions en l'àmbit educatiu

agenda escolar 21

En el curs 2011-2012 els centres educatius de la ciutat, de la mà de l’Oficina de Serveis Ambientals de l’Ajuntament, van acordar sensibilitzar els alumnes sobre la importància de tenir cura del planeta i reduir les emissions de CO2. 

A partir d’aquesta necessitat es va crear el web Menys CO2, que inclou un munt d’informació i recursos educatius sobre l’estalvi energètic, entre els quals hi ha materials didàctics de creació pròpia com Menys residus a Sant Feliu, el conte La Fada Espavilada o el Memory de l’Energia, entre d’altres.

Menys CO2  Joc de la bombeta

Des d’aleshores, el treball a les aules per fomentar l’estalvi energètic ha continuat fent passes endavant. Els centres incorporen cada any noves accions en els seus plans ambientals i han aconseguit fites molt importants, tant pel que fa a la reducció del consum de llum o aigua, com en l’estalvi de paper o el reciclatge de residus.

En el marc de la campanya “Connecta’t a l’estalvi energètic”, es reforçaran els missatges de sensibilització en els centres de primària i secundària de la ciutat. En aquest sentit, al llarg del curs 2016-2017, es faran representacions teatralitzades del conte de La Fada Espavilada, així com tallers experimentals sobre cuina solar i altres propostes, activitats que seran dinamitzades pels alumnes-treballadors del Pla de Dinamitzadors Sociocultural.

Taller Produim electricitat amb el Sol  Taller Escalfem aigua amb el Sol

Inicial2  superior1

Mosaic Solar tots junts  No mossego!!

 

 

Salta a la part superior