Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/04/2020 03:01:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Nadal i Reis

Cultura - Nadal i Reis

Esdeveniment
Títol: Cavalcada de Reis
Descripció

Prèviament a l'arribada dels reis podeu anar a lliurar les cartes a l'estafeta del Patge Shelín, que estarà entre el 21 i el 24 de desembre al Palau Falguera. I els dies 19 i 20 de desembre, al voltant dels centres cívics de Les Tovalloles i Mas Lluí seran els carters reials als barris de Can Calders i Mas Lluí, respectivament.

També podeu anar al Campament del Patge Shelín que s'instal·larà als jardins del Palau Falguera, els dies 3 i 4 de gener de 2020.

El dia 5 de gener arribaran els reis des de l'orient i faran el següent recorregut pels carrers de la ciutat amb la seva tradicional cavalcada.

Recorregut:

Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, Pins, Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Pi i Margall i pl. Vila, on els nens i les nenes podran lliurar la seva carta. En cas de pluja el lliurament de cartes es farà a la Sala Ibèria. Veieu, en el Ban Reial, els consells necessaris per a una cavalcada segura.

Lloc
Adreça: C. Falguera 0002 BXMostra mapa del lloc en unaltra pestanya
Ciutat: SANT FELIU DE LLOBREGAT
Província: BARCELONA
Assistents
MANUEL MARTINEZ DIAZTipus: Assistent
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar