Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2020 11:52:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

23/04/2019
Lectures: 896
El Ple d'abril tancarà el mandat amb la proposta d'aprovació d'una promoció d'habitatges de protecció oficial

El proper dijous 25 d'abril, a partir de les 19.30 h, tindrà lloc el quart Ple municipal de l'any. L'ordre del dia inclou 40 punts i 3 mocions.

El Ple inclourà la presentació de l'informe anual de gestió de 2018 a càrrec de la Síndica Municipal de Greuges de Sant Feliu, Julia Latorre.

En l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals es preveuen aprovar definitivament els acords de modificació de la plantilla, el catàleg de llocs de treball i l'adequació de l'organigrama de l'Ajuntament, com a part del desplegament de l'estratègia de transformació cultural i organitzativa.

També es preveu aprovar en sessió plenària un punt que permetrà la promoció d'un edifici d'habitatges de protecció oficial, en règim de lloguer amb serveis, a la finca situada entre els carrers Clementina Arderiu, Marquès de Monistrol i Joan de Batlle. Aquests habitatges es destinaran a persones grans autònomes. Encara en l'àmbit de la promoció de l'habitatge, l'ordre del dia inclou l'aprovació inicial de la cessió gratuïta de 4 immobles de propietat municipal, situats a la quarta planta de l'edifici del carrer del Pla número 2 a l'IMPSOL, per a la construcció d'habitatge dotacional.

Pel que fa a les mocions, el Casal Popular de Sant Feliu portarà al ple d'abril un text per reconèixer i garantir el dret de vot actiu i passiu a totes les persones empadronades al municipi, establint-ne les condicions mínimes i necessàries. La Junta de Portaveus signa la darrera moció de la sessió plenària, que versarà sobre l'adhesió a la 'Xarxa de memòria i de prevenció del feixisme. Mai més' i la participació conjunta amb l'entitat Amical de Mauthausen, entre d'altres.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar