Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/09/2020 18:13:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

03/02/2017
Lectures: 2240
Gener a Sant Feliu Innova: iniciant nous projectes d'emprenedoria i innovació social

A Sant Feliu Innova comencem 2017 amb moltes ganes. Comencem un nou curs Yuzz, ens il·lusiona veure com els Yuzzers i els participants del BIS 2016 comencen a rebre recompensa pel seu esforç i seguir treballant per acompanyar als innovadors a fer realitat les seves idees són algunes de les coses en que Sant Feliu Innova s'ha implicat al mes de gener.


Comencem amb els participants de la edició de Yuzz 2017, que podeu conèixer clickant aquí. Alguns d'ells ens han portat idees i projectes molt interessants que a més ja han rebut reconeixement, com el cas de l'aplicació mòbil Lendi, desenvolupada per Javier Velasco, que ens permet realitzar préstecs d'objectes entre veïns amb seguretat.


Yuzz, programa ja consolidat a Sant Feliu de Llobregat, els hi permet desenvolupar la seva idea o projecte i els forma en nocions necessàries per introduir-se en el mon dels negocis. Mitjançant sessions més teòriques, on aprenen conceptes del mon dels negocis, sessions practiques a càrrec d'especialistes del mon dels negocis, que els ajuden a potenciar la seva creativitat, o reptes que els hi proposem, o per millorar les seves habilitats i la seva competitivitat, els Yuzzers viuran una experiència única.


I a més dels nous benvinguts, tenim als ja graduats. Aquest grup el formen els Yuzzers del curs passat, com la consultora meteoròlogica Celsius que ens va visitar per rebre assessorament o la exYuzzer santfeliuenca Veronica Caballero hagi posat el marxa el seu projecte Fitness Power Food, presentat durant aquest mes de gener a Radio Sant Feliu. Tots dos van parlar sobre els seus projectes a l'acte inaugural de Yuzz 2017 que també va servir per realitzar la cloenda del BIS 2016 (Baix Innova Social). Ells ja han enlairat el vol en el mon dels negocis, molts d'ells en l'economia col·laborativa i aspectes socials, cosa de la que estem molt orgullosos des de Sant Feliu Innova ja que encaixa molt amb la XISC, Xarxa d'Innovació Social Col·laborativa del Baix Llobregat, impulsada des de el propi Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en col·laboració amb altres municipis.

I per si no fos poc, aquest més de gener l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha rebut el reconeixement en el II Congrés de Govern Digital per la seva tasca en matèria d'administració electrònica. I no ens oblidem del nostre Club de Makers, que comencen 2017 amb ganes de seguint treballant per donar vida a les seves creacions.

També hem volgut mostrar altres iniciatives adreçades als ciutadans, com l'aplicació mòbil Consum de la Generalitat de Catalunya, on podeu avisar de les incidències a les línies de rodalies ajudant així a millorar el servei. Per altre banda tenim la nova edició de l'Innobus, que dona la possibilitat als joves a conèixer de primera mà les empreses punteres del Baix Llobregat que incorporen solucions innovadores als seus negocis. O el concurs de fotografies a Instagram de la biblioteca Montserrat Roig, adreçada aquest any als cicles de la terra.

 

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"
 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar