Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/06/2020 14:29:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

Resultats: de 1 a 10 de 18
Títol
L'Arxiu Comarcal, amb una superfície útil de 1872 m2, garanteix la conservació, la preservació i la difusió del patrimoni documental de caràcter local i comarcal. Edificat en tres plantes, es divideix en dues àrees: la interna i la pública. La primera disposa de moll de descàrrega, sala de recepció i tria de la documentació, àrea de desinfecció, magatzems, sales de treball, despatxos, sala de reunions, cinc dipòsits de documentació amb una capacitat potencial de 14 quilòmetres i dos dipòsits de suports especials: un per a documentació fotogràfica i electrònica i un altre per a suports de gran format, com pergamins, plànols i cartells. Els espais públics es divideixen en una sala de consulta apte per a 19 persones, que també conté part de la biblioteca auxiliar, i una sala polivalent amb un aforament de 60 persones.
La Biblioteca Montserrat Roig esdevé un centre de difusió i d'activitats culturals, i també de formació en noves tecnologies. Esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l'accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement. La remodelació i ampliació de l'edifici de 2017 la converteix en un espai per desenvolupar-hi tot tipus d'inquietuds culturals.
L'edifici disposa de tres plantes amb espais i serveis destinats al jovent. La planta soterrani disposa de 4 bucs d'assaig completament equipats amb sistemes de microfonia, altaveus i insonorització, gestionats des de l'equip informàtic de la sala de gravació. Completen els 445 metres quadrats del soterrani despatxos així com una sala polivalent i una sala d'assaig condicionades per a la realització de ball o arts escèniques, que es poden adaptar per convertir-les en un únic espai.
PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera