Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/02/2020 00:04:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Notícies de l'àmbit de la salut

26/03/2019
Lectures: 1878
El servei de pediatria tornarà al CAP El Pla

Un cop finalitzin les obres d'ampliació i millora del Centre d'Atenció Primària (CAP) El Pla, ja en la recta final, l'especialitat de pediatria tornarà a ser al CAP El Pla amb una millora notable dels espais i del serveis.

Amb motiu d'aquestes obres, al maig de 2017 l'atenció pediàtrica i el servei d'urgències es van traslladar provisionalment al CAP Rambla.

El ple de gener va aprovar per majoria absoluta una moció en què se sol·licitava el retorn del servei de pediatria, entre altres. Paral·lemanent l'Ajuntament va fer gestions perquè la Generalitat deixés constància de quins eren les serves intencions, ja que en un inici es va garantir el retorn del servei de pediatria al CAP El Pla.

Davant la preocupació d'un grup de veïns i veïnes perquè el servei de pediatria no retornés al CAP El Pla. El 25 de març el Servei Català de la Salut ha fet arribar a l'Ajuntament una carta en què informa que, un cop finalitzin les obres del CAP El Pla, l'equip d'atenció pediàtrica tornarà a oferir servei en aquest ambulatori. L'Ajuntament informarà de la data del retorn del servei pediàtric.

Característiques del projecte de millora

Les millores consisteixen en una ampliació dels espais per acollir el servei de diagnòstic per la imatge (ubicat en l'actualitat al CAP Rambla), i també per traslladar el Centre de Salut Mental d'Adults (ara situat al Centre Pins d'Or).

El projecte preveu la construcció d'un edifici de dues plantes adjacent a l'anterior, d'uns 850 m2 de superfície. Els dos blocs estaran comunicats i hi haurà un gran pati interior entre ells. A més, amb motiu de les obres es redistribuirà l'àrea de l'aparcament i els espais exteriors. L'actuació té un cost de 2.275.131 euros.

L'ampliació de l'ambulatori d'El Pla és una reivindicació de fa anys a Sant Feliu. De fet, al 2011 el Servei Català de Salut ja va presentar a l'Ajuntament una proposta per ampliar el centre, i al 2015 el projecte d'obres ja estava llest.

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar