Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/02/2020 21:23:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Notícies de l'àmbit de la salut

14/10/2019
Lectures: 1279
Sant Feliu commemora el Dia Mundial contra el càncer de mama amb diverses activitats

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, a Sant Feliu es realitzen dues activitats: el diumenge 20 d'octubre es va fer una caminada popular solidària i el divendres 25 d'octubre tindrà lloc la presentació del llibre "Vivir y superar el cáncer de mama" de la Dra.Ilaria Bianchi.

El Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra cada 19 d'octubre, és una oportunitat que permet sensibilitzar la població vers aquesta malaltia, solidaritzar-se amb la dones que la pateixen i alhora fer pedagogia per promocionar estils de vida saludables.

Taller de prevenció anul·lat

Finalment no es farà la sessió de DillunSalut el 28 d'octubre a les 18 h, al Casal de Joves, sobre prevenció del càncer de mama.

Presentació d'un llibre

La Sala dels Àustries del Palau Falguera acollirà un acte organitzat pel Casal de la Dona: la presentació del llibre "Vivir y superar el cáncer de mama" de la doctora Ilaria Bianchi, el divendres 25 d'octubre a les 18 h.

Caminada contra el càncer de mama

La marxa va sortir de la plaça de la Vila el diumenge 20 d'octubre, a les 10.30 h del matí, i va recórrer la llera del riu Llobregat durant 5 quilòmetres pel Parc Agrari, les aus fins als aiguamolls de Molins de Rei, per tornar novament al punt de trobada. En finalitzar la caminada es van fer exercicis d'estiraments a càrrec d'Elisabeth Cabello, del centre Fisiovitae.

El mateix diumenge durant el matí, el Consell Municipal de Dones de Sant Feliu va vendre polseres solidàries per als i les participants i els beneficis es destinaran a la investigació del càncer de mama.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar