Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global
Actualitat electoral

L'Ajuntament - Processos electorals

Consulta del cens electoral, vot per correu i sol·licitud del vot accessible per a les eleccions al Parlament Europeu

Informació de la consulta del cens electoral i modalitats de vot per correu i vot accessible per exercir el dret a vot en les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny de 2024.

Reial decret 363/2024, de 9 d'abril, pel qual es convoquen eleccions de diputats i diputades al Parlament Europeu.

El Boletín Oficial del Estado número 93, de 16 de abril ha publicat el decret de convocatòria on es convoquen eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc el dia 9 de juny de 2024.

Consulta del cens electoral, vot per correu i sol·licitud del vot accessible per a les eleccions al Parlament de Catalunya

Informació de la consulta del cens electoral i modalitats de vot per correu i vot accessible per exercir el dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024.

Convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al 12 de maig: decrets i edictes relacionats

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat el decret de convocatòria on es convoquen eleccions al Parlament de Catalunya, que tindran lloc el dia 12 de maig de 2024 i queda dissolt el Parlament de Catalunya que es va elegir el dia 14 de febrer de 2021.

Tots els resultats electorals a Sant Feliu de Llobregat

S'ofereixen diferents mètodes de consulta de forma accessible des de qualsevol navegador o dispositiu. Es poden consultar també els resultats històrics de totes les eleccions anteriors.