Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/09/2020 02:13:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Eleccions

L'Ajuntament - Eleccions

05/11/2019
Lectures: 1172
33.934 persones podran exercir el dret a vot en les eleccions del 10 de novembre

Un total de 33.934 ciutadans i ciutadanes podran exercir aquest diumenge 10 de novembre el dret a vot en les eleccions generals de l'Estat. A Sant Feliu hi haurà oberts 20 col·legis electorals repartits pels diferents barris que obriran les portes de 9 del matí a 8 del vespre.

El Centre Cívic Roses continuarà tancat; per tant, les persones que en anteriors comicis votaven en aquest equipament hauran de fer-ho a l'Institut Olorda.

En els comicis es presenten 16 candidatures que aspiren a entrar en el govern estatal.    

Incidències

Qualsevol persona que tingui dubtes o problemes durant el dia de les eleccions es podrà adreçar a les persones especialistes de l'OAC a l'Ajuntament. 

El telèfon principal de l'Ajuntament, 936 858 000, estarà configurat perquè entrin les trucades a la operadora en l'horari de les 07:30 fins a les 01:00 hores del dia següent.

Consulta del cens i del col·legi electoral

Durant el mateix diumenge es podrà consultar el cens i el col·legi electoral que es té assignat de manera individual presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o bé per Internet.

L'Oficina del Cens Electoral permet la consulta de la mesa i el local electoral corresponents a una determinada adreça.

Seguiment dels resultats en temps real

Durant la jornada electoral es podrà fer el seguiment de la participació a Sant Feliu a www.santfeliu.cat/eleccions on hi haurà els enllaços a la pàgina web del Ministeri de l'Interior que facilitarà les dades en línia i els resultats provisionals. En concret, les dades de participació s'actualitzaran a les 14 h i a les 18 h. A més, a partir del tancament dels col·legis electorals es podrà seguir l'escrutini dels vots en temps real.

El Ministeri de l'interior ha habilitat l'aplicació gratuïta "Elecciones Generales 10N 2019", tant per a Android (Google Play) com per a Apple (App Store), per consultar en temps real els resultats, xifres i percentatges que es van obtenint del recompte d'aquestes eleccions generals.

D'altra banda, s'informarà de la participació i del resultat total de l'escrutini a través de les xarxes socials municipals.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar