Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/09/2020 17:22:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Nadal i Reis

Ban Reial

Us fem saber que el dia 5 de gener ses Majestats Reials, els Reis d’Orient, visitaran Sant Feliu de Llobregat.

De 17.30 a 20.30 h, el recorregut que faran serà el següent: Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, Prolongació Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Pi i Margall i plaça de la Vila (en cas de pluja el lliurament de cartes es farà a la Sala Ibèria).

Consells per a una Cavalcada segura

  • Quan aneu amb els infants, porteu-los de la mà o a coll. No els perdeu de vista. Expliqueu-los quins són els riscos, què no poden fer i com han d’actuar si es perden.
  • No deixeu que la canalla pugi a cap objecte per veure millor la cavalcada. Igualment, no pugeu a les baranes, reixes, contenidors o d’altres elements inestables. Poden ser perillosos i provocar un accident. Quedeu-vos sempre darrera les tanques o senyalització de seguretat del pas de les carrosses. No us acosteu mai a les carrosses, ni intenteu pujar-hi.
  • No baixeu mai a la via per agafar caramels que quedin en el pas de les carrosses. No creueu pel mig de les carrosses ni us acosteu quan estiguin aturades o fent càrrega de combustible.
  • Si trobeu un infant perdut aviseu immediatament a la policia o als equips de seguretat.
  • Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb impediments. Porteu la documentació a sobre.
  • Recordeu que els principals riscos són el pas de les carrosses i tenir un accident per enlar-se a algun objecte com ara contenidors, semàfors, senyals. No ho feu mai. Durant la celebració no us poseu en risc ni exposeu els vostres fills i filles a un possible accident i seguiu sempre les instruccions del personal de seguretat. Feu servir el sentit comú.
  • En cas d’urgència, truqueu al telèfon d’emergències 112, doneu la màxima informació possible i seguiu les indicacions. Recordeu que s’ha de facilitar l’arribada dels serveis d’emergència.
  • Durant els dies previs a la cavalcada i també la mateixa tarda del dia 5 de gener, des del twitter @emergenciescat amb l’etiqueta #cavalcadasegura, Protecció Civil de la Generalitat informarà dels principals consells i possibles incidències i també al twitter @ajsantfeliu.