Soterrament

Link to ObjectExecute action

Soterrament

20/02/2020 Tot preparat per escollir els 3 finalistes del Concurs Internacional de projectes per urbanitzar l'espai alliberat pel Soterrament

El jurat d'experts escollirà entre les deu propostes participants en la fase dos del concurs, les tres candidatures millor puntuades i aquestes passaran a la tercera fase del concurs: una consulta popular on la ciutadania escollirà la guanyadora.

19/09/2019 Nous avenços en la fase inicial de les obres del Soterrament

La signatura del contracte entre Adif i Acciona, la continuació de les obres d'adequació i les inspeccions a immobles són les principals novetats del Soterrament.

16/12/2019 Sant Feliu creix en sostenibilitat ampliant la seva xarxa pedalable

Actualment, Sant Feliu disposa d'una xarxa de carril bici d'uns 8 km. Durant els pròxims anys, s'espera que aquesta infraestructura pugui ampliar-se fins als 13 km.

03/12/2019 Es crearan més de 125 noves places d'aparcament al Barri Roses Castellbell, en l'àmbit de l'antic sector Hoestch

Aquestes actuacions, que afectaran diferents carrers, busquen reduir l'impacte de les obres de soterrament sobre la ciutat, i alhora potenciar la pacificació del trànsit al nucli urbà.

04/11/2019 Les obres del soterrament de les vies, punt de partida per a un nou model de mobilitat a Sant Feliu

Amb la recent adjudicació de les obres del soterrament, Sant Feliu es prepara per a la consolidació d'un nou model de ciutat més sostenible i amable amb les persones.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera