Soterrament

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Soterrament - La transformació de la ciutat

19/07/2021 La nova ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, visita les obres del soterrament i designa Sant Feliu com a municipi referent d'Agenda Urbana a l'estat

Després de signar el protocol d'Agenda Urbana amb Sant Feliu a la Delegació del Govern a Catalunya, la ministra Raquel Sánchez ha volgut apropar-se a la capital del Baix Llobregat per conèixer els detalls de l'obra i constatar en primera persona el seu correcte desenvolupament.

14/07/2021 L'Ajuntament contracta 6 informadores de carrer per reforçar les comunicacions sobre soterrament i via pública

l'Ajuntament ha contractat 6 auxiliars d'informació a jornada completa que recorreran els barris i carrers de Sant Feliu en parelles per oferir informació a la ciutadania.

03/06/2021 Realitzats els darrers preparatius i tràmits previs per fer efectiu el soterrament

Dimarts 1 de juny es van signar de manera definitiva les actes d'ocupació dels terrenys que utilitzarà ADIF per poder muntar la infraestructura de les obres; el darrer pas administratiu necessari per al seu inici.

10/06/2021 Sant Feliu aposta per la sostenibilitat amb la creació d'un nou carril bici a la carretera Sànson

El proper dia 15 de juny està previst l'inici de les actuacions per a la implantació d'un nou carril bici a la carretera Sànson. 

22/06/2021 S'inicien les obres del soterrament a Sant Feliu

El 21 de maig es van signar les actes de replanteig, que signifiquen el començament formal d'unes obres llargament esperades i reivindicades que duraran 44 mesos i que marcaran l'inici d'una nova etapa a la ciutat.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera