Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2020 23:35:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament

Soterrament

23/04/2019
Lectures: 1580
Publicada la licitació d'obres del soterrament al BOE

La licitació de les obres del soterrament de les vies del tren ja s'ha publicat al BOE (Boletín Oficial del Estado), després que aquest dimarts es publiqués al web d'Adif.

Les obres, que està previst que comencin a finals de novembre de 2019, tenen prevista una durada de 44 mesos (fins a l'estiu de 2023). El pressupost és de 83.251.255 euros, i es poden presentar ofertes fins al 14 de maig.

El Ministeri de Foment assumirà el cost de tota l'actuació, que inicialment era assumida en un 50% pel Ministeri i el 50% restant per la Generalitat i l'Ajuntament.

Un mes de novetats

El Consell de Ministres del 12 d'abril va donar llum verda al soterrament de les vies del ferrocarril al seu pas per Sant Feliu, concretament va autoritzar a Adif perquè licités les obres.

D'altra banda, el Ple de Sant Feliu de març va aprovar les bases del Concurs internacional que rebrà propostes per a la urbanització de la zona alliberada per les vies del ferrocarril un cop s'executi el soterrament. Aquestes bases es publicaran oficialment properament.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar