Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:26:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament

Soterrament

09/05/2019
Lectures: 769
La plaça de la Vila serà un espai dedicat al soterrament

Un any més, la plaça de la Vila es dedicarà al soterrament, enguany però amb la novetat dels elements interactius. Uns elements que aniran voltant pel municipi després de la fira, per tal d'acostar aquest fet històric a la resta dels barris.

Una via del tren de fusta guarnida amb roses serà el centre de la decoració de la plaça que anirà acompanya de tres elements: un photocall blau amb el hashtag Bye Bye Via on els visitants podran fer-se fotos amb la façana guarnida de l'ajuntament, una maqueta de Sant Feliu feta amb impressió 3D sobre la que es projectaran imatges temàtiques amb relació amb la ciutat del futur i el tercer element, una pantalla on es reproduiràn vídeos a la vegada que els visitants podrà, per la part de darrere llegir els resultats del procés de participació així com informació del concurs internacional i noticies d'actualitat.

Els infants també tindran el seu lloc a la plaça ja que al centre es col·locarà un trenet on es podran pujar, fer una volta i també gaudir dels tallers i la dinamització.

El soterrament de les vies del tren és un fet històric i clau per Sant Feliu i la seva ciutadania, per això, aquest tema no podia passar per alt a les Festes de Primavera. Acosta't a la Plaça de la VIA els dies de la Festa de Primavera i descobreix el futur.

Horari de les activitats i dinamització:

Divendres: 17.30-20.30 h
Dissabte i diumenge: 11-14h i 17.30-20.30 h 

Horaris del tren: 

Divendres: 17-20.30 h
Dissabte i diumenge: 10.30-14 h i 17-20.30 h

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar