Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/11/2019 10:11:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament

Soterrament

28/06/2019
Lectures: 863
Més de 30 estudis d'arquitectura i urbanisme es presenten al concurs internacional de projectes per la urbanització de la zona del soterrament

La fase d'inscripció del concurs va finalitzar l'11 de juny i va culminar amb un total de 31 estudis d'arquitectura i urbanisme inscrits, 25 d'aquests s'han presentat dins de la modalitat A, destinada a participants de reconeguda i acreditada experiència i 6 despatxos ho han fet a través de la modalitat B, on els inscrits amb menys experiència presenten, en aquesta primera fase, una proposta prèvia d'alta qualitat. En aquesta primera fase, el jurat seleccionarà un mínim de 5 i màxim de 10 concursants d'entre ambdues modalitats i aquestes passaran a la segona fase del concurs.

El jurat format per 11 membres,9 d'aquests amb vot està compost per:

3 membres assignats aleatòriament pel col·legi d'arquitectes de Catalunya
1 membre representant del CAU (Consell assessor d'urbanisme)
1 membre representant del professorat d'arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya
1 membre representant de l'Àrea Metropolitana de Barcelona
1 membre representant de la direcció general d'urbanisme territorial de la Generalitat de Catalunya
1 membre representant de l'oficina tècnica del soterrament de Sant Feliu de Llobregat
1 membre representant de la direcció de servei d'urbanisme, planejament i obres de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Els dos membres sense vot són:

1 membre de la coordinació de participació ciutadana de l'Ajuntament de Sant Feliu
1 membre de secretaria de l'Ajuntament de Sant Feliu

Al concurs s'han inscrit arquitectes de Catalunya, de l'estat i d'altres països europeus com Bèlgica, Holanda, Itàlia i França.

Durant la segona fase del concurs, les 10 millors candidatures hauran de desenvolupar propostes urbanes amb un alt nivell de detall. La documentació es lliurarà de forma anònima i es presentarà sota un lema. El jurat seleccionarà les tres millors propostes finalistes i aquestes passaran a la tercera fase.

A la tercera fase, les tres millors propostes a criteri del jurat, seran exposades públicament i sotmeses a una consulta ciutadana per als majors de 16 anys empadronats a Sant Feliu al mes de novembre de forma telemàtica i de manera presencial el 17 de novembre. Del resultat d'aquesta votació ciutadana esdevindrà la proposta guanyadora.

 

Novembre, més clau pel futur de Sant Feliu

La ciutadania de Sant Feliu tindrà en les seves mans el futur urbanístic de la ciutat amb una consulta popular per decidir quina de les tres propostes es realitzarà en la zona alliberada per les vies un cop se soterrin. Per conèixer en profunditat els projectes finalistes, es realitzaran activitats obertes a la ciutadania en els centres cívics de la ciutat, instituts i accions al carrer. Els santfeliuencs i santfeliuenques majors de 16 anys podran escollir telemàticament una de les tres propostes i presencialment el 17 de novembre d'aquest any.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar