Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/09/2020 06:22:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament

Soterrament

16/12/2019
Lectures: 1427
Sant Feliu creix en sostenibilitat ampliant la seva xarxa pedalable

Les obres de soterrament del ferrocarril a Sant Feliu vindran acompanyades de diferents actuacions a la via pública que tenen com a objectiu minimitzar l'impacte de les mateixes sobre la mobilitat de la ciutat. La millora de la xarxa pedalable de la ciutat és una d'aquestes iniciatives i suposarà avenços importants cap a un nou model de mobilitat. Aquest nou model urbà pretén convertir Sant Feliu en una ciutat més sostenible on el transport públic i el transport no contaminant com la bicicleta i el patinet, tinguin un paper destacat, garantint la seguretat dels usuaris.

Actualment, Sant Feliu disposa d'una xarxa de carril bici d'uns 8 km. Durant els pròxims anys, s'espera que aquesta infraestructura pugui ampliar-se fins als 13 km.

Durant les setmanes vinents es preveu executar un nou tram de carril bici al carrer de Clementina Arderiu. Aquest nou tram tindrà una longitud aproximada 650 metres i connectarà la xarxa pedalable existent al carrer de Maria Noguera, fins al carrer de Jacint Rius, amb la projecció d'enllaçar amb la xarxa existent a la riera de la Salut. Aquestes actuacions no afectaran a la circulació ni al gir de vehicles en els carrers propers, ja que els treballs es realitzaran sobre la calçada i aquesta disposa d'amplada suficient. A part, la majoria d'aparcament de vehicles quedaran afectats només durant l'execució dels treballs de pintura.

Gràcies a aquesta actuació, s'aconseguirà donar continuïtat a un anell ciclista que rodeja la ciutat i que alhora connectarà la xarxa pedalable municipal amb les ciutats veïnes i altres poblacions d'escala metropolitana. Aquest anell ciclista es trobarà comprès pels carrils bici existents als carrers: riera de la Salut, carrer el Pla, avinguda Sol, carrer de la República, carrer de Maria Noguera i arran d'aquesta actuació, al carrer de Clementina Arderiu.

Més aparcaments

En paral·lel, durant les pròximes setmanes també es preveu incrementar l'oferta d'estacionament de bicicletes a la via pública. Es preveu la instal·lació d'uns 100 nou elements d'aparcament a prop de places i parcs així com al costat de centres docents i altres equipaments.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar