Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/09/2021 21:33:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

Adif comença a documentar l'estat dels edificis més propers a l'obra del Soterrament

10/03/2020
Lectures: 2280
Adif comença a documentar l'estat dels edificis més propers a l'obra del Soterrament

ADIF -promotora de l'obra del Soterrament de les vies a Sant Feliu- ha contractat l'empresa TÜV SUD Iberia amb l'objectiu d'avaluar i documentar l'estat actual d'alguns immobles propers a l'obra mitjançant la realització d'inspeccions. Es tracta d'exàmens visuals de l'estat actual dels béns immobles a localitzacions properes a les obres que tindran com a resultat un recull documental sobre com es troben aquestes construccions a l'actualitat.

Les inspeccions no s'efectuaran de forma generalitzada i només es realitzaran en aquells casos en què ADIF ho consideri necessari tècnicament. Com a primer pas per a la realització d'aquest aixecament documental, els tècnics de l'empresa TÜV SUD Iberia contactaran amb els presidents o responsables de les finques a visitar i concertaran una data per realitzar les inspeccions visuals als espais comuns i a l'exterior de l'immoble.

Amb posterioritat a aquesta primera trobada, TÜV SUD Iberia penjarà cartells en els edificis plurifamiliars a inspeccionar amb l'objectiu de concertar una data i hora per realitzar la inspecció de l'interior dels habitatges. En el mateix cartell s'inclouran les dades de contacte dels tècnics de TÜV SUD Iberia per a qualsevol consulta sobre la logística d'aquest procés documental.

Un cop finalitzi la inspecció, es realitzarà un informe d'estat i valoració de cada habitatge inspeccionat i s'entregarà una còpia al propietari de l'habitatge i una altra copia serà dipositada per ADIF davant notari durant un període aproximat de cinc anys.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior