Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 08:34:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

El nou itinerari pedalable del c/ Laureà Miró connecta el centre amb altres punts de la ciutat

24/08/2020
Lectures: 1409
El nou itinerari pedalable del c/ Laureà Miró connecta el centre amb altres punts de la ciutat

L'Ajuntament continua desenvolupant una sèrie d'iniciatives per millorar la mobilitat al municipi, tot agilitzant les entrades i sortides de Sant Feliu. 

Dins del conjunt d'actuacions a la via pública que acompanyen l'inici de les obres del soterrament a Sant Feliu, a mitjans de juny es van iniciar unes obres per ampliar la xarxa pedalable als carrers Laureà Miró, del Pla i Indústria. 

Recentment s'ha completat l'ampliació de l'itinerari pedalable del c/ Laureà Miró, des del c/ Hospitalet fins al c/ Pou de Sant Pere, al centre de la ciutat. 

En la primera fase, les actuacions van consistir en implantar un nou itinerari unidireccional segregat i protegit per un cordó d'estacionament, en el tram que va des del c/ Hospitalet fins a la carretera de la Sànson.

En aquesta segona fase, la calçada és d'ús compartit entre bicicletes i la resta de vehicles. En aquest sentit, per millorar la seguretat dels usuaris, especialment als encreuaments amb semàfors, s'han implantat zones d'aturada avançades d'ús exclusiu per a les bicicletes, patinets o altres vehicles de mobilitat personal, de manera que aquestes s'incorporen abans a la marxa, garantint una distància de seguretat amb la resta de vehicles.

Ampliació de la xarxa de carril bici

El nou itinerari pedalable comporta una ampliació de la xarxa de gairebé 1,5 km.

Aquest nou tram permet connectar l'entorn del centre de la ciutat i l'estació de rodalies Renfe amb el Polígon Industrial el Pla i altres itineraris pedalables, com els que transcorren pels carrers Prolongació Falguera - Passeig dels Pins, o bé pel c/ Indústria.

L'AMB ha donat suport al llarg de tota la planificació i execució del projecte. L'ens metropolità ha atorgat una subvenció econòmica que ha permès finançar el 50% de l'actuació, i que té com a objectiu contribuir amb els ajuntaments a completar els itineraris de la xarxa bàsica i secundària de la xarxa pedalable metropolitana, anomenada Bicivia.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior