Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 09:12:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

Sant Feliu amplia la seva xarxa pedalable i millora la seva connexió amb 650 metres de carril bici

25/02/2021
Lectures: 948
Sant Feliu amplia la seva xarxa pedalable i millora la seva connexió amb 650 metres de carril bici

Dins del conjunt d'actuacions a la via pública que acompanyen l'inici de les obres del soterrament a Sant Feliu, el dia 2 de març s'iniciarà una intervenció que permetrà ampliar la xarxa ciclista i millorar la connexió amb els carrils existents, generant així una xarxa pedalable contínua, segura i que connecti tots els barris de la ciutat. Amb aquesta actuació es busca potenciar l'ús d'un transport més sostenible com la bicicleta o el patinet, tot garantint la seguretat de les persones usuàries.

La intervenció, que té una durada prevista d'entre 4 i 6 setmanes, es desenvoluparà al carrer de Marqués de Monistrol, al barri Roses Castellbell, i consisteix en la creació d'un carril pedalable bidireccional que va des de la rambla Marquesa de Castellbell fins al carrer de Clementina Arderiu, on aquest nou carril connectarà amb el que ja existeix en aquesta via.

En total, aquestes actuacions comporten una ampliació de 650 metres de carril bici, que se sumen als més de 7 km de carril bici i gairebé 10 km d'itinerari pedalable ja existents a Sant Feliu.

Els carrers de Sant Feliu, un espai de convivència  

El nou itinerari pedalable serà totalment segur i comptarà amb tots els elements de senyalització vertical i horitzontal necessaris d'acord amb els criteris de disseny vigents a nivell metropolità. També tindrà un espai destinat a diferents serveis com la recollida d'escombraries, aparcament o càrrega i descàrrega, que el separarà de la resta de circulació rodada, tal i com ja s'ha fet en altres carrils bici de la ciutat recentment implantats.

Per compensar la pèrdua de places d'estacionament que suposarà el desenvolupament del projecte, aquest es complementarà amb la implantació de noves mesures d'increment de l'oferta de l'estacionament en l'entorn immediat.

En el marc d'aquesta intervenció també s'ha previst la creació d'un nou espai cívic per a la ciutadania, ubicat a la cantonada del carrer de Girona amb Verge de Montserrat i Marqués de Monistrol. Els veïns i veïnes de la zona gaudiran a la vorera d'un espai de pas i estada més ampli, que estarà degudament senyalitzat amb pictogrames al terra.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior