Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/03/2023 09:25:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

Constituïda la Comissió de seguiment de la consulta del soterrament

13/09/2021
Lectures: 1625
Constituïda la Comissió de seguiment de la consulta del soterrament

El ple de juliol va aprovar la consulta ciutadana que entre el 8 i el 21 de novembre decidirà el futur de Sant Feliu després del soterrament; va validar qüestions com el contingut de les dues preguntes que conformaran la consulta ("Quina consideres que és la millor proposta en l'àmbit del soterrament?" i "Quina consideres que és la millor proposta per preservar la memòria de l'Estació?"); i va acordar designar els membres de la Comissió de seguiment de la mateixa, on cada grup polític municipal va anomenar una persona representant.

Fruit d'aquest acord, el passat dijous 9 de setembre es va constituir la Comissió de seguiment de la consulta del soterrament, que està formada per nou membres: una persona designada per cada grup municipal, i quatre persones representants de diferents consells sectorials (Consell Municipal de Dones, Consell Municipal de Cultura, Consell de Solidaritat, i Consell Assessor d'Urbanisme). També en formarà part, com a Consell convidat, el Consell Municipal d'Infants.

En aquesta trobada inicial, els i les membres de la Comissió van escollir la presidència i el secretariat, atorgant a Maite Ruf el càrrec de Presidenta i a Jordi San José i José Luís Haro els de secretaris. Maite Ruf és arquitecta i ha estat proposada pel Consell Assessor d'Urbanisme; Jordi San José va ser alcalde de Sant Feliu entre els anys 2011 i el 2019 i ha estat proposat pel grup municipal Sant Feliu en Comú Podem; i José Luis Haro és doctor en ciència política i ha estat proposat pel grup municipal PSC.

També es van prendre decisions sobre qüestions que no queden recollides a la llei de consultes, com el procediment i la forma per constituir les meses de la consulta presencial, la forma de participació de les organitzacions interessades en la consulta o el contingut de les respostes de la consulta per tal de fer-les més entenedores.

La Comissió, d'acord amb el Reglament de Participació Ciutadana i Col·laboració, és l'òrgan responsable de vetllar perquè la consulta ciutadana es desenvolupi d'acord amb la normativa vigent i tenint en compte els principis generals de la participació ciutadana exposats a l'esmentat reglament. A més, la Comissió també pot resoldre qualsevol aspecte relacionat amb la consulta, i els seus acords són vinculants.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior