Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2024 04:16:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Tancament de la plaça de l'Estació el dimarts 2 de maig

28/04/2023
Lectures: 4342
Tancament de la plaça de l'Estació el dimarts 2 de maig

El dimarts 2 de maig s'inicien els treballs de tancament d'obra a la plaça de l'Estació en el marc de les obres del soterrament. L'actuació finalitzarà previsiblement a finals de setmana.

El mateix dia 2 es tancarà la rotonda als autobusos i taxis i es començarà a col·locar el tancament d'obra deixant les voreres lliures al pas de vianants fins a l'estació provisional a través del carrer de Constitució. També es posarà en servei la nova parada de taxi, ubicada al carrer del Doctor Fleming, entre el carrer de Dalt i el carrer de l'Onze de Setembre.

Pel que fa a la parada del bus, es traslladarà al passeig Nadal, on tindran parada les línies del bus urbà SF1, SF2 i SF3.

A partir de les 9 del matí del dijous 4 de maig quedarà tancat en tots dos sentits el pas inferior sota via, des de la plaça de l'Estació fins al carrer de Germans Carreras, així com la comunicació del carrer de Constitució. Els vianants podran creuar les vies utilitzant el pas del carrer Verge de Montserrat i la passera amb ascensors del carrer de Constitució al costat de l'estació provisional.

A partir d'aquest dia l'itinerari recomanat per comunicar la parada de bus de les línies SF1, SF2, SF3 i Renfe serà a través del carrer de Dalt amb el passeig Nadal. Alternativament es podrà accedir a través del Parc Nadal, dins de l'horari establert, des dels dos accessos que resten oberts als carrers de Dalt i Constitució.

 

Comparteix
Salta a la part superior