Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 00:00:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament

  Què preveu el projecte?

  • El projecte preveu el soterrament complet de les vies del tren en tot el terme municipal de Sant Feliu, des de la riera de Pahïssa fins a la carretera de la Sànson.
  • L'actuació es desenvolupa sobre una longitud total de 2.955 metres, dels quals 1.545 són soterrats. El traçat comença a tocar amb el carrer Agricultura, dins la zona industrial de Sant Feliu, i finalitza al seu pas per l'autovia B-23, dins el terme municipal de Sant Joan Despí.
  • L’obra s'executarà mitjançant un túnel en mina i amb l’ús de pantalles per reduir les molèsties a la ciutadania i evitar la instal·lació de vies provisionals. L'execució del soterrament es preveu que duri uns 4 anys.
  • Durant les obres s'habilitarà una estació provisional per no interrompre el servei ferroviari a la ciutat. L'estació definitiva serà soterrada i estarà en un lloc molt proper a l'estació que existeix actualment.
  • Un cop finalitzades les obres de soterrament es recuperarà una àrea de 120.000 m2 de sòl al mig de la ciutat. Es disposarà d’un espai urbà d'uns 52.000 m2 que conformarà una gran avinguda que tindrà una amplada mínima de 40 metres.

  Feu clic aquí per descarregar la versió en presentació en PowerPoint del video del projecte constructiu (15 MB)