Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Es presenten al teixit comercial de la ciutat els projectes del soterrament i la moneda local

El Centre Cívic Les Tovalloles va acollir el 20 de setembre dues sessions informatives adreçades al teixit comercial sobre les actuacions a curt termini del soterrament i el projecte de moneda local.

OnMengem Tapes! Inscripcions obertes

Inscripcions obertes per la nova acció promocional del sector de la restauració "OnMengem Tapes" amb l'objectiu de donar a conèixer a gastronomia local durant la Festa de Tardor.

 

 

Actualització de les mesures Covid-19: tancament de tota activitat a les 00.30 h

El govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures per tal de frenar els contagis per Covid-19. Qualsevol activitat de restauració o de l'àmbit cultural haurà de finalitzar a les 00.30 h i es recomana la limitació de l'accés a parcs, platges i altres espais públics exteriors entre aquella hora i les sis del matí. Mesures vigents del 15 al 22 de juliol.

Actualització 16/07/2021: A aquestes mesures s'hi afegeix el confinament nocturn d'1 h a 6 h a 161 municipis de Catalunya, entre els quals hi ha Sant Feliu de Llobregat.

Actualització 23/07/2021: Es prorroga el confinament nocturn d'1 h a 6 h durant una setmana més.

Actualització 30/07/2021: Es prorroga el confinament nocturn d'1 h a 6 h durant una setmana més. Es limita l'aforament a esdeveniments culturals i esportius de gran format a 3.000 persones. 

Actualització de les mesures per la Covid-19: Tancament dels locals d'oci nocturn

Davant el nou augment de contagis per Covid-19, el Procicat ha aprovat noves mesures. La principal és el tancament de nou dels local d'oci nocturn que no puguin desenvolupar les seves activitats a l'aire lliure, així com la necessitat de fer tests d'antígens a les persones que assisteixin a espectacles multitudinaris amb activitats musicals i ball, i que estiguin en peu i a l'aire lliure. Aquestes restriccions es mantindran fins el proper 23 de juliol.  

Campanya 'És el meu mercat setmanal' de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la campanya 'És el meu mercat setmanal', per tal de promoure l'ús dels mercats de marxants com a comerç local, variat i de qualitat, que a més compleix amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de contagis per Covid-19.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera