Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Establiments participants al concurs d'aparadors a la Fira 2021

Les festes de primavera d'enguany, que tindran un caràcter bàsicament virtual, també us convidaran a visitar i votar l'establiment que us sembli que ha dissenyat el millor aparador ambientat o bé amb la rosa i/o amb l'imaginari col·lectiu de Sant Feliu de Llobregat.

Del 7 al 16 de maig podreu visualitzar els més de 20 establiments que s'han adherit a la campanya i que opten a diferents premis.

Mesures restrictives per la Covid-19: torna el confinament comarcal

A causa de l'augment de les xifres epidemiològiques de la Covid-19, el Procicat ha acordat la restricció de mobilitat a l'àmbit comarcal. Aquesta i la resta de mesures mantindran del 9 al 19 d'abril.

Actualització 16/04/2021: El Procicat ha aprovat la pròrroga d'aquestes mesures fins el 25 d'abril. 

Sant Jordi 2021

La situació sanitària no permetrà viure la Diada de Sant Jordi al carrer com habitualment, tradició que afecta especialment el comerç i les entitats.

Tot i així, es permetrà de manera excepcional a llibreries i floristeries poder instal·lar parades que estiguin ubicades davant del local comercial per poder vendre al públic. 

Entra aquí  a la noticia completa

Projecte de dinamització digital del comerç de Sant Feliu

Dilluns 12 d'abril es va iniciar la segona part del Programa Singulars de l' Àrea Metropoltiana de Barcelona del Pla dinamització digital del comerç local.

Després de realitzar una formació inicial intensiva en màrqueting digital, les quatre persones contractades desenvoluparan tasques d'assessorament, formació i acompanyament als establiments de comerç, serveis i restauració de la ciutat. 

Concurs d'aparadors a la Fira 2021

Aquesta primavera torna el concurs d'aparadors de la Fira!

Inscripcions obertes fins al 6 d'abril.

Entra per més informació

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera