Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/02/2020 22:39:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament

Soterrament

Tràmit 1536308: Soterrament: Consultes, queixes, suggeriments i propostes: Dades identificació(17/02/2020)

Suggeriments, consultes, queixes i propostes

Amb aquest formulari podeu comunicar a l’Ajuntament:

  • Preguntes o consultes sobre el projecte del soterrament de la línia ferroviària o la urbanització en superfície de l’espai resultant
  • Incidències derivades d'aquests projectes
  • Suggeriments o propostes d’actuació o millora

A l’espai web del Soterrament podreu trobar informació extensa sobre el projecte de soterrament i la transformació urbana de la ciutat derivada de la urbanització en superfície (actualitat, informació, possibilitat de participar activament...). Per tal d’optimitzar la vostra consulta, us recomanem consultar aquest espai abans de formular la mateixa.

Tanmateix, si voleu estar informats de les novetats d’aquest projecte estratègic per a la ciutat, podeu subscriure-us al butlletí del Soterrament.

Ompliu les dades i feu clic en següent per enviar el formulari. Els camps amb el símbol * són obligatoris.

Dades personals

Motiu del missatge:

L'informem que les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per a donar resposta a les seves peticions. Les seves dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del procediment administratiu. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Delegat de Protecció de Dades o bé per mitjans electrònics www.santfeliu.cat/seuelectronica o bé presencialment o per correu convencional a l’adreça següent: plaça de la Vila, 1 – 08980 Sant Feliu de Llobregat.