Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2020 04:34:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Procés d'escolarització d'educació infantil, primària i secundària. Curs 2020-2021

Quan es pot fer:

Presentació de sol·licituds:

La preinscripció a infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria serà entre els dies 13 i 22 de maig de 2020.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i a fi d’evitar desplaçaments d’acord amb les mesures de desconfinament gradual, la preinscripció a tots els ensenyaments es tramitarà preferentment de forma telemàtica a través del web del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Hi haurà una presentació de sol·licituds presencial amb cita prèvia entre els dies 19 al 22 de maig de 2020.

La presentació de la documentació és fins al 25 de maig de 2020

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne/a. S’hi poden indicar diverses peticions d’admissió en centres diferents, ordenades per ordre de preferència. La presentació de més d’una sol·licitud comporta duplicitat i la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre. 

Avís important:

Les dates proposades del mes de juny i posteriors en tot el que fa referència a: publicació de llistes, reclamacions, publicació de les llistes, sorteig, etc. són provisionals i poden variar en funció de l'evolució de la pandèmia. Consulteu el calendari al web "Estudiar a Catalunya" de la Generalitat.

Salta a la part superior