Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/09/2023 07:33:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Ens agrada Sant Feliu

29/03/2023
Lectures: 466
Ens agrada Sant Feliu

Sant Feliu és una ciutat cohesionada, sense barris perifèrics, sense grans diferències de renda entre ells, amb més zones verdes que la mitjana, i un llarg etc. I això ho hem de posar en valor, doncs és gràcies al fruit de la feina de molts anys.

La pandèmia, però, va posar de relleu la nostra fragilitat i que precisament el més important és posar la vida al centre de les polítiques públiques, i per això durant aquests anys hem treballat per un Sant Feliu encara més ecologista i més verd, amb la defensa del nostre entorn i dels nostres espais naturals, de Collserola i el parc agrari, de polítiques valentes per tal que Sant Feliu visqui de cara al riu i de la producció d'energia neta per lluitar contra el canvi climàtic.

També per un Sant Feliu amb un espai públic que hem dignificat de manera equilibrada a tots els barris, amb exemples com la reforma de la plaça d'Alfons Comín o de Joan de Batlle, i amb més i millors equipaments públics com demostren els futurs equipaments que s'ha acordat ubicar a Sant Feliu al llarg d'aquest mandat: l'Escola d'Hoteleria i el nou CUAP.

La generació de més de 140 habitatges públics o el foment de l'autonomia personal en l'atenció social, són exemple de l'aposta per situar les necessitats de les persones al capdavant; una lluita diària pels drets bàsics de tots i totes, apostant per la cultura com a eina d'empoderament d'una ciutadania crítica i diversa. La nostra ciutat ha cultivat durant molts anys un model cultural propi on els protagonistes reals son els santfeliuencs i santfeliuenques, i n'estem especialment orgulloses!

En un moment històric on el soterrament és una realitat, des de Sant Feliu en Comú Podem ens comprometem a preservar la ciutat que tant ens agrada i treballar perquè sigui la dels nostres somnis!

Per fer-ho realitat comptarem amb la participació de tothom, tal com hem demostrat amb el Pacte de Ciutat i amb la Consulta del Soterrament. Abordant aquestes qüestions de manera diferent al que s'havia fet anteriorment, quan el govern del moment va pretendre imposar un planejament urbanístic sense comptar amb l'opinió de la gent.

El nostre model de ciutat és defensar que es construeixi i es visqui en comunitat i en una ciutat cohesionada i habitable!

www.santfeliu.cat/santfeliuencomupodem

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior