Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/12/2023 03:42:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Govern del canvi

25/07/2019
Lectures: 1975
Govern del canvi

El darrer 15 de juny vam constituir el Ple de l'Ajuntament que tindrà el mandat de fer política municipal els propers 4 anys. El mateix dia aconseguíem materialitzar un acord de govern per poder dur a terme una agenda transformadora, un govern de canvi, des de l'esquerra i basat en un projecte de lluites compartides, d'acceptar el repte de construir, des del republicanisme municipalista, un Sant Feliu millor per a tothom.

L'acord ha estat possible gràcies a les àmplies coincidències programàtiques, gràcies a la voluntat mútua d'assolir una transformació en la manera de posicionar la ciutadania en el centre de les decisions polítiques, emancipant-la i dotant-la de les eines necessàries per exercir una democràcia plena.

Com ens recorda l'enyorat Raül Romeva, en tot a la vida cal mirada llarga, verb serè, mà estesa i cap alt, i això és el que hem tingut en compte a l'hora de teixir aliances i cosir complicitats. Aquesta actitud serà la que regirà la nostra acció política i aquest tarannà serà el que mantindrem amb l'oposició, de la qual caldrà transformar el paradigma, per dignificar-ne el paper i la tasca.

Tot plegat ha estat possible gràcies a uns resultats històrics, dels quals volem agrair la confiança que ens han depositat 4.777 santfeliuenques i santfeliuencs. La tenacitat de l'equip ha estat determinant perquè el projecte polític passés, en vuit anys, de no tenir representació política al Ple municipal, a governar amb pràcticament els mateixos vots que els nostres socis de govern. Treballarem dur per seguir sent-ne mereixedors i per ampliar suports i complicitats.

Des d'Esquerra Republicana ens deixarem la pell per tal de fer del suport històric rebut, una eina decisiva per a la construcció dels municipis republicans, socialment justos, sostenibles i solidaris, i estem convençuts que aquest acord en serà la millor manera.

El demà pertany a la gent que creiem que el demà pertany a tothom.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior