Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2023 18:19:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Sort i encerts, alcalde!

01/07/2022
Lectures: 345
Sort i encerts, alcalde!

Després de 83 anys tornem a l'alcaldia de la nostra ciutat. I ens venen al record totes les companyes i companys que avui s'haurien emocionat amb nosaltres en veure aquesta fita. Allà on siguin, segur que ens acompanyen amb un somriure i el puny alçat.

Més enllà del canvi de lideratge, el govern de la ciutat es manté intacte, amb la mateixa determinació per avançar cap a una ciutat on la seva gent tingui garantits els seus drets, senti que l'Administració és al seu costat i treballi per millorar dia a dia les seves vides. Perquè precisament és això el que esperen de nosaltres. Però no tant sols això, també esperen que parlem, que ens escoltem, que sanament discrepem i arribem a consensos. Sovint ens oblidem que darrere de cadascun dels regidors i regidores del ple hi ha milers de persones que ens han dipositat la seva confiança i que hem de ser més exemplars que ningú en com defensem les nostres idees, amb tarannà democràtic, amb la veritat per davant i amb actitud constructiva.

Volem posar el focus en allò positiu que està vivint la ciutat i el camí que vindrà, ho farem celebrant que per fi ha començat el soterrament de les vies, o que finalment estem sortint de la pandèmia i que això ens ajuda a totes i tots a gaudir molt més de la nostra ciutat; que tindrem un nou centre de formació a la ciutat, que hem estat seleccionats com a una de les ciutats pilot de l'agenda urbana estatal, que som una ciutat rica en cultura, que Sant Feliu és cada dia més un lloc on val la pena viure i que hem de seguir treballant perquè els joves no marxin, perquè els grans se sentin acompanyats i perquè tothom sigui lliure d'estimar-se.

Podríem fer una llarga llista de factors positius, fóssim al govern o a l'oposició perquè molta gent espera de nosaltres no pas que siguem líders polítics, sinó ser el seu veí o veïna que durant un temps farà que la ciutat funcioni, i massa sovint ens centrem en les nostres diferències en lloc de centrar-nos en els punts de trobada.

A Sant Feliu segueix el govern republicà, ecologista, feminista i d'esquerres, ferm i decidit; complint amb els pactes establerts a l'inici del mandat, fem un relleu democràtic i exemplar. Tot el nostre suport al nou alcalde Oriol Bossa!

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior