Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/05/2021 14:33:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Tràmits, gestions, normatives, anuncis

Jordi Soto Urpina

  • Enquadrament orgànic: Alcaldia
  • Dependència: Alcaldia
  • Jornada: Plena dedicació i horari flexible.
  • Retribucions íntegres 2021: 50.192,10 euros bruts anuals.
  • Missió: Assessorar als Tinents d’Alcalde en la planificació, organització i coordinació dels seus afers vinculats a la seva condició de representant de la Corporació Municipal.

Registre d'interessos d'activitats i béns patrimonials:

Currículum

Titulat com a Expert en Gestió de Recursos humans en el Sector públic del Màster en Gestió Pública Avançada de la Universitat de Barcelona; Màster en Hisenda Autonòmica i Local per la UB; Postgrau en auditoria pública dirigit pel CSITAL; Llicenciat en Administració i Direcció d’empreses per la UOC, i Diplomat en Ciències Empresarials per la UOC.

Té experiència directiva en administració local, com a gerent de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i en entitats d’interès públic vinculades a l’esport, com la Fundació Catalana de l’Esport i Federació Catalana de Futbol Sala.

Ha desenvolupat càrrecs tècnics a la Unitat de Gestió econòmica de l’Entitat autònoma de Jocs i apostes del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

També té experiència professional docent en els estudis d’ADE i Economia i Empresa per la UOC, i ha estat formador en programes de Qualificació Professional Inicial i en un centre de formació de persones adultes.

Salta a la part superior