Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/05/2018 01:36:30

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Fem Barri

15/10/2015
Lectures: 4239
L'evolució de les obres del Mercat es pot seguir a través d'un recorregut virtual

Amb l'objectiu de mostrar a la ciutadania l'evolució de les obres de remodelació del Mercat Municipal que es van iniciar al mes de juny passat, l'Ajuntament ha habilitat en el web municipal un espai virtual que inclou una galeria fotogràfica a través de la qual es pot veure com han anat avançant els treballs. La particularitat de la iniciativa és que les fotografies s'han fet utilitzant una tècnica especial que permet veure-les de forma panoràmica en un recorregut circular de 360º. D'aquesta manera, la persona que les mira té la sensació que es troba físicament en el Mercat. 

El sistema de funcionament d'aquesta prestació tecnològica és molt senzill i només cal clicar les diferents fotografies. També hi ha l'opció d'apropar-se i allunyar-se de la imatge per analitzar detalls de l'obra o, fins i tot, canviar la perspectiva. Les fotografies són obra dels dinamitzadors digitals contractats en el marc del Pla d'Ocupació de Treball als barris.

Precisament, el Mercat Municipal tornarà a obrir les portes a finals d'octubre, un cop finalitzin els treballs d'adequació de l'interior de les instal·lacions. Està previst però que les obres de reforma de la façana finalitzin a finals d'any. La remodelació del Mercat té per objecte actualitzar, revitalitzar i dotar el Mercat d'unes instal·lacions adaptades a les noves exigències i normatives dels mercats. Entre d'altres millores, les obres suposaran la reducció del nombre de parades per fer-les més grans i per habilitar un espai de logística a la part posterior de cadascuna d'elles. D'altra banda, el projecte de remodelació preveu ressaltar les parts singulars de l'edifici que tenen un valor arquitectònic històric. En aquest sentit, s'ha volgut recuperar la imatge original de l'espai i s'ha conservat la teulada, un element de gran singularitat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action