Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/05/2018 21:52:20

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Fem Barri

20/10/2015
Lectures: 4328
El pla d'ocupació de l'autonomia personal i el web DeBotigues reben un certificat de bona pràctica

L'Ajuntament ha rebut dos Certificats de Bona Pràctica en Govern local en reconeixement a dos projectes desenvolupats impulsats en l'àmbit de la promoció econòmica. D'una banda, un dels certificats reconeix la tasca desenvolupada a través del pla d'ocupació Promoció de l'autonomia personal, el qual ha permès la formació i contractació de vuit auxiliars de la llar i una treballadora social que durant sis mesos han fet tasques de cura i neteja a llars de gent gran identificades i gestionades pels Serveis Socials de la ciutat. D'altra banda, també s'ha rebut un certificat pel projecte DeBotigues i, en concret, pel desenvolupament del portal a Internet d'aquest espai de difusió de l'oferta comercial de Sant Feliu que es va crear fa tres anys i que des d'aleshores està en constant evolució.

Les certificacions de Bona Pràctica en Govern local les atorguen la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals, amb l'objectiu d'identificar i difondre experiències innovadores de govern i gestió municipal. 

 Set anys del pla d'ocupació

El pla d'ocupació d'autonomia personal és una iniciativa impulsada des del programa Treball als barris, que ha permès que les persones beneficiàries, que estaven a l'atur, hagin tingut l'oportunitat de treballar i alhora formar-se per millorar la seva qualificació professional amb l'objectiu d'incrementar les seves possibilitats d'inserció en el món laboral. De fet, aquest és el segon any que l'Ajuntament de Sant Feliu rep un certificat de bona pràctica per l'execució del pla d'ocupació de Promoció de l'autonomia personal.

Aquesta és la setena edició que a la ciutat es posa en marxa un pla d'ocupació de promoció de l'autonomia personal. Al llarg dels 6 mesos de durada, les persones que han treballat com auxiliars de la llar han desenvolupat tasques de cura de la llar de gent gran derivada pel departament de Serveis Socials i alhora han vetllat per detectar situacions de risc. En total s'han atès 94 llars i s'han fet 130 visites a domicili per conèixer la situació i necessitat de les persones usuàries del servei. 

 L'oferta comercial, en un clic

El lloc web www.debotigues.cat ha estat reconegut per la seva contribució en l'àmbit del comerç, com una plataforma viva que permet la difusió extensa i eficient de l'oferta de productes i serveis de Sant Feliu. El reconeixement també valora positivament la presència de DeBotigues a les xarxes socials i la innovació permanent de l'espai per incrementar la visibilitat i atraure noves visites.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action