Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 18:29:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació Educativa

Sant Feliu Innova - Innovació Educativa

Notícies relacionades

Innovació Educativa

Resultats: de 1 a 5 de 216
04/08/2020 Lliurament de 15 ordinadors a l'Escola Monmany dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament

Avui s'ha fet el lliurament de 15 ordinadors per l'Escola Monmany, representada per la seva directora  Maribel Castelló i col.laboradors de l'AMPA de l'escola, dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament a diferents entitats del teixit social de la ciutat.

16/07/2020 eSports i videojocs made in Sant Feliu (3): Entrevista a SFLighteens

INNO-GAMING SANT FELIU no para!


En aquesta ocasió hem entrevistat a Rubén Olivas i la Júlia Núñez socis fundadors de SF Lighteens, un Club eSports de Sant Feliu de Llobregat.

02/07/2020 El Campus Científic-Tecnològic seleccionat com a guanyador de la Fase 1 al BitBot Challenge 2020

El passat mes de juny desde el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i des de la Fundació i2Cat, organitzadors i promotors de la iniciativa Bitbot Challenge 2020, van llançar el repte de que els campus d'estiu poguessin inscriure's a una competició amb l'objectiu d'impulsar les activitats tecnològiques. 
 

23/06/2020 L'empresa MTK Space fa possible integrar el desenvolupament social al món audiovisual sent innovadors i tenint un impacte econòmic local

Es tracta d'un projecte empresarial innovador santfeliuenc que integra l'economia social i solidària, com a pilar, en un model d'audiovisual sostenible; i, que manté un lligam estret amb els projectes de desenvolupament local.

23/06/2020 Es busquen noies de Sant Feliu per anar a l'espai!

Com ja sabeu Sant Feliu continua sent una ciutat laboratori oferint els seus espais, edificis i comunitats com a camp de proves o laboratori d'idees que permeten, gràcies a la iniciativa Urban Social Lab, experimentar i provar nous serveis que ens proposen agents i actors d'emprenedoria social de la ciutat. CO-Innova_LAB Sant Feliu, com a laboratori d'innovació ciutadana i co-creació ja fa temps que s'ha incorporat a la xarxa catalana d'Urban Lab, una iniciativa que posa la ciutat com a territori d'experimentació i testeig de diferents iniciatives.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera