Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2023 17:31:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

Soterrament - La transformació de la ciutat

Quines van ser les conclusions del procés de participació?

Les conclusions del procés de participació van ser les següents:

 

  • Creació d'un espai verd, amb presència de roses com a element identitari i amb espais que recuperin la memòria de l'estació, de les víctimes d'atropellament i la reivindicació ciutadana per soterrar les vies.
  • Que sigui un espai accessible, que cohesioni i connecti la ciutat, amb les persones i les seves activitats com a protagonistes.
  • La generació d'un espai de passeig ampli per a poder fer esdeveniments i acollir activitats culturals, un espai de trobada i plaça, amb jocs per a infants i zones esportives. L'espai ha de ser sostenible i segur, amb bona il·luminació i lavabos públics a la zona.
  • Mobilitat amb prioritat per als vianants, carrils bici per als patinets i les bicicletes i alta presència de transport públic, amb una xarxa d'autobús complementària al tramvia.
  • S'ha de garantir l'aparcament en l'àmbit, així com crear aparcament privat per als nous habitatges. L'aparcament públic ha de ser accessible econòmicament i estar soterrat.
  • Els nous edificis han de ser semblants als del seu entorn, sense edificis de gran alçada i generant el màxim d'habitatge públic possible. Aquests habitatges hauran de ser en règim de lloguer accessible i destinats sobretot al jovent, la gent gran i persones amb diversitat funcional.
  • Es demana un teatre municipal, equipaments esportius, aules d'estudi, un museu o centre d'interpretació històrica i equipaments per a la gent gran.
  • El nou espai haurà de tenir el comerç de proximitat com a protagonista, convivint amb pettis espais de franquícies i contant amb espais de restauració amb terrassa que activin l'espai públic. 
Si vols fer una pregunta diferent fes clic a nova pregunta
Salta a la part superior