Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 08:32:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Dones referents
Els nostres drets, la nostra igualtat

El programa 'Mentoring per a dones emprenedores' celebra la cloenda després de 7 mesos d'intensa col·laboració

14/06/2023
Lectures: 4122
El programa 'Mentoring per a dones emprenedores' celebra la cloenda després de 7 mesos d'intensa col·laboració

Ahir dimarts, 13 de juny, es va realitzar a Can Maginàs l'acte de cloenda del programa de mentoria col·laborativa Mentoring per a dones emprenedores, amb la participació de la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, així com Feminismes i LGTBI, Loren Rider. El projecte es va iniciar al novembre del 2022, per tant ha tingut una durada de 7 mesos. 

Mentoring per a dones emprenedores s'ha dut a terme amb el suport econòmic de l'APROPAMB de l'AMB i en aquesta edició s'ha dedicat al talent i lideratge femení de la ciutat. El programa havia comptat amb altres edicions al 2014-2015 i al 2017 que van tenir una bona acollida per part del teixit econòmic. 

La regidora, Loren Rider, va donar la benvinguda a l'acte explicitant que és un dels projectes més engrescadors que s'han executat el 2023 sota la seva àrea, que contribueix a l'economia local de la ciutat, enriquint projectes empresarials i les sinèrgies entre negocis. La regidora va demanar a les participants compartir les seves experiències vers el projecte i van coincidir en destacar el fet de sentir-se valorades, compreses i acompanyades; reconèixer el camí que han fet com emprenedores situant-se en el punt de partida; així com l'oportunitat de compartir amb altres persones que han recorregut les mateixes passes.

L'acció de Mentoring per a dones emprenedores

L'objectiu del projecte ha estat l'acompanyament a dones emprenedores en la posada en marxa i desenvolupament de l'empresa per part de dones mentores amb el negoci consolidat, i que han traslladat la seva experiència. El programa també tenia com a objectiu crear un espai en comú en el qual donar-se suport i innovar. 

Per aquest motiu, es van fer sessions de les parelles mentores, sessions grupals tant presencials com virtuals, i sessions individuals amb una coach experta, Laura Machado, que ha fet l'acompanyament de les participants. S'han fet un total de 31 hores de formació grupal i s'han ofert 42 hores de coaching individual. 

Han participat 11 dones i s'han format 6 parelles de mentoria. Al llarg del projecte s'han fet canvis o s'ha inclòs alguna participant, d'acord amb la seva disponibilitat i situació empresarial. 

Dones Referents

Dones Referents 2023, que està vinculat al programa Mentoring per a dones emprenedores, va publicar amb motiu del 8M un vídeo de 13 minuts on la regidora Loren Rider visita els quatre establiments de la Sandra Casas, la Paula Izquierdo, la Rocío Pérez i l'Alexandra Llopart per xerrar de casuístiques i superacions, de reivindicacions i històries vitals, per fer pensar i repensar situacions.

A més, el 9 de març es va celebrar la Taula Rodona de Dones Referents, una trobada de dones emprenedores i empresàries a la sala d'actes de Can Maginàs, també en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Comparteix
Salta a la part superior