Coronavirus

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 17:06:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació institucional sobre el coronavirus

Informació institucional sobre el coronavirus

19/06/2020
Lectures: 550
Sant Feliu entra en etapa de represa

El decret d'estat d'alarma ha finalitzat a les 0 h del 19 de juny, i Sant Feliu entra en una nova etapa de represa, un període que compta amb regulació catalana pròpia que deixa sense efectes el reial decret de l'estat d'alarma. Finalitzen les franges horàries i les fases, però la ciutadania ha de continuar adoptant les mesures necessàries per evitar la generació de riscos de propagació de la COVID-19. Així, aquesta nova etapa vindrà marcada per l'autorresponsabilitat dels santfeliuencs i santfeliuenques, i la solidaritat i el compromís seran determinants per no tornar enrere.

Durant l'etapa de represa es manté la lliure circulació per tot Catalunya, sense limitacions ni fronteres internes. Fins el 25 de juny els aforaments estaran limitats al 50% en espais tancats i al 75% a l'aire lliure, i podran tornar a obrir els parcs infantils. Superada aquesta data, els aforaments estaran limitats als mínims per poder garantir el manteniment de la distància interpersonal. Continuarà sent obligatori l'ús de mascareta per als majors de sis anys a la via pública, espais a l'aire lliure i espais tancats al públic sempre que no sigui possible mantenir una distància d'1,5 metres amb altres persones amb qui no es manté un contacte proper molt habitual.

A més, s'han de seguir les següents directrius:                                                 

  • Necessitat de rentat de mans freqüent
  • Cal mantenir la distància interpersonal d'1,5m
  • S'han de triar preferentment activitats a l'aire lliure.
  • Cal minimitzar els contactes socials.
  • És necessari ventilar el espais tancats
  • Les persones amb símptomes s'han de posar en contacte amb el sistema de salut immediatament.

Aquest deure de protecció és igualment exigible a les persones titulars de qualsevol activitat econòmica, empresarial o establiment d'ús públic o que es trobi obert al públic.

Hem de tenir present que el virus no ha desaparegut, i per tant la precaució i les mesures de seguretat són fonamentals.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar