Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2020 21:08:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Notícies relacionades

06/04/2020
Lectures: 2638
L'Ajuntament de Sant Feliu tramitarà les ajudes al pagament del lloguer de les persones que ho sol.licitin, quan aquestes s'habilitin per part de Generalitat i Govern de l'Estat

L'Ajuntament de Sant Feliu ha posat a disposició de la ciutadania un document de preguntes freqüents i informació útil sobre habitatge (consultar documents adjunts),  unificant les mesures de suport de l'Estat, de la Generalitat i locals en matèria de lloguer, hipoteques i subministraments energètics bàsics, per facilitar-ne l'accés a la ciutadania. 
 
 Entre d'altres, els requisits per accedir als ajuts són: 

  • O estar en situació d'atur. 
  • O afectat per un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) o qualsevol altra situació laboral que hagi alterat. substancialment els seus ingressos.
  • O que els ingressos nets màxims de la unitat familiar no superin 3 vegades l'indicador públic de renda IPREM. 
  • O que el preu del lloguer més les despeses dels subministres bàsics  resulti igual o superior al 35% dels ingressos nets de la unitat familiar.

L'Oficina Local d'Habitge, durant les properes setmanes, assessorarà a la ciutadania que s'hi posi en contacte, per poder predeterminar si les persones interessades poden ser beneficiàries dels avals anunciats o les ajudes al pagament del lloguer. Un cop aquestes estiguin habilitades per part de la Generalitat o del Govern de l'Estat, l'Oficina assistirà en la seva tramitació a les persones usuàries que puguin ser-ne sol.licitants.

Ampliació del Servei de Mediació 

A mes, l'Oficina Local d'Habitatge també posa a disposició de llogaters i propietaris el servei de mediació local, que s'amplia oferint-se a tota la població, malgrat no es tingui el pis a la Borsa Municipal d'Habitatge. 

Aquest servei facilita l'entesa entre les parts davant d'alguna discrepància o desavinença, de manera professional i amb l'objectiu d'arribar a acords voluntaris. 

Per a sol.licituds o més informació, poseu-vos en contacte amb l'Oficina Local d'Habitge, al correu electrònic habitatge@santfeliu.cat o per telèfon al  627 81 35 83 (de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h. i dimarts i dijous de 16 a 18.30 h.) o al  661 87 51 26 (de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h. i dilluns i dimecres de 16 a 18.30 h.).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior