Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 13:03:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Notícies relacionades

20/05/2020
Lectures: 933
Tota la informació sobre ajuts, subministraments, lloguers i hipoteques al nou web d'habitatge de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha habilitat un nou portal d'informació i assessorament en matèria d'habitatge on es poden consultar des dels ajuts i subvencions previstos durant la crisi de la COVID-19 fins al ventall de serveis que presta l'Oficina Local d'Habitatge. El web, al que es pot accedir a través de www.santfeliu.cat/habitatge, actua com a repositori d'informació i també com a mitjà per realitzar tràmits relacionats amb l'habitatge.

La pàgina permet la consulta de diferents documents de preguntes freqüents sobre habitatge, i incorpora les darreres actualitzacions derivades de la crisi de la COVID-19. Aquestes inclouen informació unificada de totes les mesures de suport de l'Estat, de la Generalitat i locals en matèria de lloguer, hipoteques i subministraments energètics bàsics, per facilitar-ne l'accés a la ciutadania. 

El portal també facilita el contacte amb l'Oficina Local d'Habitatge, que assessorarà a la ciutadania que s'hi posi en contacte per poder predeterminar si les persones interessades poden ser beneficiàries dels avals anunciats o les ajudes al pagament del lloguer. Un cop aquestes estiguin habilitades per part de la Generalitat o del Govern de l'Estat, l'Oficina assistirà en la seva tramitació a les persones usuàries que puguin ser-ne sol.licitants. L'Oficina també ofereix suport als llogaters de la Borsa de lloguer municipal en el servei mediació entre persones propietàries i llogateres, que també presta fins i tot a aquelles que no tinguin el pis a la Borsa. En cas que el propietari accepti, l'Oficina Local d'Habitatge realitzarà aquesta mediació, que facilita l'entesa entre les parts davant d'alguna discrepància o desavinença, de manera professional i amb l'objectiu d'arribar a acords voluntaris. 

La ciutadania pot accedir a través de www.santfeliu.cat/habitatge a totes les novetats relacionades amb els habitatges de protecció oficial i la resta de mesures per facilitar el dret a l'habitatge a la ciutadania contemplades en el Pla Local d'Habitatge 2017-2022. La Guia de suport a comunitats veïnals i el Servei d'intermediació en deutes, adreçat a persones o famílies que tenen problemes per afrontar els deutes hipotecaris, complementen l'oferta d'informació i serveis continguts en el nou portal.

Per a sol.licituds o més informació, poseu-vos en contacte amb l'Oficina Local d'Habitatge al correu electrònic habitatge@santfeliu.cat o per telèfon al  627 81 35 83 (de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h. i dimarts i dijous de 16 a 18.30 h.) o al  661 87 51 26 (de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h. i dilluns i dimecres de 16 a 18.30 h.).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar