Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Sant Feliu, Ciutat Solidària - Solidaritat i cooperació

Actualitat
Taula rodona sobre els drets humans i la cooperació internacional en un món canviant

En el marc del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, el dimarts 12 de desembre es reflexionarà sobre la vinculació dels drets humans amb el treball que es porta a terme des del Consell Solidari de Sant Feliu.

L'Ajuntament ofereix noves sessions formatives per a persones nouvingudes a la ciutat

Les sessions d'acollida tindran lloc els dies 19, 20, 21, 23 i 26 de febrer, de 17 a 20 h, al Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7). L'activitat és gratuïta i les persones participants rebran un certificat d'assistència.

Sant Feliu celebra la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat dins la Festa de Tardor

Entitats solidàries i de procedències diverses de la ciutat celebraran la segona edició d'aquesta Fira amb una àmplia varietat d'activitats familiars.

Sant Feliu se solidaritza amb les víctimes del terratrèmol al Marroc, i se suma a la crida d'ajuda humanitària de Creu Roja

Creu Roja local ha impulsat una acció de recaptació de fons per oferir suport a les víctimes del terratrèmol que va sacsejar divendres 8 de setembre la zona sud-oest de Marràqueix.

El torneig de futbol set per a la interculturalitat i el desenvolupament social sostenible acull més d'una seixantena de joves del municipi

Dimarts 11 de juliol es va celebrar al camp de futbol de Falguera la primera jornada del torneig de futbol set que té com a objectiu promoure i generar consciència sobre el marc de valors i principis que inspiren l'Agenda 2030.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera