Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2023 00:43:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu, Ciutat Solidària
Solidaritat i cooperació

El documental 'Ciutat acollidora' mostra les diferents realitats dels processos migratoris a Sant Feliu

21/04/2021
Lectures: 1897
El documental 'Ciutat acollidora' mostra les diferents realitats dels processos migratoris a Sant Feliu

L'Associació Amics Mestre Esteve estrena el proper 23 d'abril a les 18.30 h a Cinebaix el documental 'Ciutat Acollidora', un audiovisual en què diferents ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu expliquen el seu procés migratori.

A través dels testimonis de les set persones participants de procedències diverses, es fa un recorregut sobre les diferents realitats dels processos migratoris, tant actuals com passats. Els i les espectadores també podran conèixer de primera mà com han viscut els i les protagonistes l'adaptació a la ciutat, així com aspectes relacionats amb la seva cultura i els seus respectius projectes de vida.

Després de la projecció hi haurà una tertúlia amb les persones protagonistes del documental: Nouraddin  Amlou (Marroc), Elisabet Ayala Seminario (Perú), Cautare Chabou (Marroc), Abid Mahroof Kayani (Pakistan), Mamen Nvo-Abafa (Guinea Ecuatorial), Dolores Rodríguez Ruiz (Almeria) i Conde Sekouba (Guinea Conakry).

A causa de les restriccions derivades de la situació sanitària l'aforament és limitat. Es prega confirmar l'assistència enviant un correu electrònic, com a data límit divendres 23 d'abril a les 14 h a l'adreça immigracio@santfeliu.cat. A l'entrada se us demanarà nom i cognoms. No cal passar prèviament per taquilla

El documental s'ha finançat gràcies a la subvenció contemplada en la convocatòria d'Interculturalitat 2020 de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior