Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/06/2023 10:07:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nadal i Reis
A Sant Feliu, el Nadal es viu

Arribada dels Reis de l'Orient

Cartes als Reis Mags

El patge reial Shelín i els seus ajudants vetllaran aquestes festes perquè els desitjos i cartes dels nens i nenes de Sant Feliu arribin a mans dels Reis Mags. Les cartes es poden lliurar quan es visitin les estances del patge, al seu campament, o el mateix dia de la cavalcada. També es podran entregar a diversos patges situats als eixos comercials del municipi, concretament, el 2 de gener, d'11 a 13 h i el 3 i 4 de gener de 17.30 a 20 h. Els nens i les nenes de Sant Feliu també poden fer arribar la seva carta per correu electrònic, a l’adreça: shelin@santfeliu.cat

Estances del patge Shelín

El patge reial obrirà les portes de les seves estances perquè nens i nenes puguin visitar-les al Palau Falguera. L’acompanyarà la Guardiana del Palau, que ensenyarà a les persones visitants els secrets amagats els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de 17.30 a 20.30 h.

Racó de lectura

Els nens i nenes que visitin les estances del patge Shelín podran també gaudir d’una bona estona en companyia de llibres, els mateixos dies i en els mateixos horaris que les estances, en el Racó de Lectura situat a la sala d’exposicions del Palau Falguera. A més, el dia 28 a les 17.30 h es farà la lectura i la presentació oficial del conte Santa Claus y los elfos, de la santfeliuenca Emilia Solís Pérez.

Campament del patge Shelín

Com cada any el patge reial muntarà el seu campament als jardins del Palau Falguera, en el marc d’una jornada festiva amb jocs, tallers, actuacions i altres sorpreses. La cita serà el dia 3 de gener, de 17 a 20.30 h, i el 4 de gener, d’11 a 14 h, i de 17 a 20.30 h.

Cavalcada de Reis

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Feliu el 5 de gener, a les 18 h als jardins del Palau Falguera, per iniciar la tradicional cavalcada que finalitzarà a la plaça de la Vila a les 20.30 h. El recorregut de la cavalcada anirà pels carrers de Sant Josep, Prolongació de Falguera, Laureà Miró, Hospitalet, Miquel Coll i Alentorn, passeig dels Pins, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Sant Llorenç, passeig Bertrand, Pi i Margall i plaça de la Vila.

Salta a la part superior