Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2021 01:27:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació Covid sector comerç

Notícies de Coronavirus al sector del comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Informació Covid sector comerç
Segona línia d'ajuts Covid-19 a establiments d'oci nocturn i parcs infantils

La Generalitat ha obert una nova línia d'ajuts directes per a establiments d'oci nocturn i parcs infantils privats tancats a causa de les mesures de contenció per les restriccions de la Covid-19. 

Mesures de prevenció i higiene en el treball

Des del 10 de juny s'apliquen noves mesures de prevenció en seguretat de la salut i higiene davant el context de desescalada per la COVID-19, que afecten principalment, a l'àmbit del treball.

Subvencions per a parcs infantils privats i establiments d'oci nocturn

La Generalitat ha obert avui aquesta línia de subvencions dins els ajuts destinats a diverses activitats econòmiques afectades per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19.

La subvenció es pot sol·licitar a través del formulari web (es requereix certificat digital o IdCAT Mòbil).

Actualització 11/12/2020: 

S'ha publicat una modificació de les bases al DOGC, i els parcs infantils privats rebran una aportació de 9.000 euros (inicialment eren 6.000), també augmenta la quantia per als locals d'oci nocturn en funció del nombre de persones treballadores. Només s'haurà de tramitar l'ajut en cas de no haver-lo sol·licitat anteriorment, o en el cas de trobar-se en un centre o recinte comercial.

Relació de les principals mesures d'ajut per a les persones treballadores autònomes i PIMES durant la crisi de la COVID-19 (actualització)

La situació d'excepcionalitat causada per la pandèmia de la COVID-19 ha provocat  una situació que afecta profundament a l'activitat econòmica. En conseqüència, diferents administracions estan prenent mesures per pal·liar els efectes negatius en l'economia. Us en destaquem les mesures més rellevants.

Nous ajuts extraordinaris per al sector comerç

El govern de la Generalitat ha aprovat una resolució per compensar el tancament dels comerços al detall de productes no essencials en establiments amb una superfície superior a 400 metres quadrats o que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials, a causa de les mesures de salut pública ocasionades per la pandèmia de la COVID-19.

Actualització 26/01: Convocatòria publicada al DOGC.

El termini per sol·licitar aquests ajuts és del 27 de gener a les 9 h, fins al 10 de febrer de 2021 a les 14 h.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior