Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu

Recull de unitats didàctiques

01/01/2000
Lectures: 1101
Recull de unitats didàctiques

Document en PDF

Les unitats didàctiques que s'ofereixen per secundària són:

Dràstics amb els plàstics

 

En aquesta proposta didàctica, adreçada a segon cicle d'ESO, s'emmarca en els projectes de servei comunitari.

Es planteja un projecte ApS sobre l'impacte dels plàstics. Si no es vol fer el projecte sencer es poden fer servir les fitxes d'introducció al problema com a suport.

 

Els materials

 

Aquest itinerari didàctic, adreçat al primer cicle d'ESO, consta de cinc elements: una introducció generals als diversos materials i els seus usos, una reflexió sobre la funció dels envasos i l'abús en les societats avançades, una anàlisi de l'evolució històrica dels materials a la cuina i dues activitats sobre l'anàlisi del cicle de vida dels materials.

 

 

Reutilització i reciclatge a l'aula de tecnologia

 

En aquesta unitat didàctica, adreçada a 1r d'ESO, es treballen tres activitats on en dues d'elles hauran de contestar unes preguntes relacionades amb els residus i el seu reciclatge; i en la tercera hauran de construir un moneder utilitzant un tetrabrick.

 

 

Depurar l'aigua

 

En aquesta unitat didàctica, adreçada al primer cicle d'ESO, es proposa una activitat on l'alumnat valora la importància de la depuració i la potabilització de l'aigua. La vida humana a la Terra ha provocat que modifiquéssim el cicle de l'aigua, afegint un pas més en aquest, la depuració i potabilització.

 

 

Tu es "écolo"?

 

En aquesta unitat didàctica en francès, adreçada a 2n i 3r d'ESO, es proposa a l'alumnat fer una enquesta sobre les actituds ecològiques. Han de fer una presentació sobre els gestos quotidians que es poden canviar per reduir la nostra empremta contaminant i sobre les conclusions a què han arribat després de fer l'enquesta.

Aquest recurs està disponible en format de webquest.

 

Science Fair Fun

 

En aquest recurs en anglès l'alumnat dissenyarà un experiment en l'àmbit de la Reducció, la Reutilització i el Reciclatge de residus seguint el mètode científic.

El recurs està també disponible en castellà.

 

 

 

Let's be environmentally friendly

 

En aquesta unitat didàctica en anglès, adreçada a l'ESO, Batxillerat i adults, s'intentarà conscienciar a l'alumnat sobre la mala salut del nostre planeta i sobre com això pot afectar les seves vides si no es fa res.

 

 

 

We have a big problem

 

 

En aquesta unitat didàctica en anglès, adreçada a 1r d'ESO, l'alumnat investigarà sobre els problemes del planeta relacionant-ho amb els objectius per a 2030.

 

 

 

The effects of human activity on the environment

 

En aquesta unitat didàctica en anglès, adreçada a 3r i 4t d'ESO, s'identifiquen les causes i conseqüències dels gasos d'efecte hivernacle i de la producció de residus sòlids per després proposar solucions.

 

 

 

Learning By Doing: Students Take Greening to the Community

 

En aquest recurs en anglès es fa un recull d'experiències d'aprenentatge-servei que poden servir d'ajuda per aplicar un d'aquests projectes al vostre centre.

 

 

 

The Quest for Less: Activities and Resources for Teaching

 

En aquest recurs en anglès trobareu diverses activitats que tracten el tema de la prevenció i reutilització de residus per a diferents etapes educatives (indicat per cada activitat).

 

 

Comparteix:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior