Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 08:23:29

Idioma

Identificació

La Festa de Tardor
Sant Feliu de Llobregat

Sant Feliu prepara un dispositiu de seguretat especial per a la Festa de Tardor

03/10/2023
Lectures: 2670
Sant Feliu prepara un dispositiu de seguretat especial per a la Festa de Tardor

L'alcaldessa de Sant Feliu, Lourdes Borrell, ha presidit aquest dimarts 3 d'octubre una reunió amb representants de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra per plantejar el desplegament d'un dispositiu especial de seguretat durant la Festa de Tardor. A la reunió s'ha avaluat i posat en context la creixent preocupació pel vandalisme present en esdeveniments massius, un fenomen que no és nou però que ha afectat recentment a localitats veïnes com Molins de Rei, amb qui s'ha mantingut contacte institucional amb el seu alcalde, Xavi Paz, des de diumenge passat.

Un dels temes destacats tractats durant la trobada ha estat la necessitat d'efectuar un reforç preventiu dels i les agents en punts clau de la ciutat, sobretot en aquells on se celebrin actes de la Festa de Tardor. A més, s'ha subratllat la necessitat d'adaptar les tàctiques policials segons les circumstàncies particulars de cada jornada, mantenint sempre una comunicació coordinada i eficaç entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Entre d'altres elements per millorar la vigilància, el cos de Mossos d'Esquadra farà ús de la unitat de drons per controlar fluxos i prevenir possibles aldarulls i es  desplegarà una unitat especial per supervisar les arribades i sortides dels transports públics principals. D'altra banda, tots els efectius policials de Sant Feliu estaran de servei durant les festivitats, amb un sistema de rotació de torns per assegurar una presència constant i una resposta ràpida davant de qualsevol eventualitat, de manera coordinada amb els Mossos d'Esquadra.

La planificació d'aquestes accions en matèria de seguretat ciutadana s'emmarca dins els esforços per mantenir un ambient festiu segur i agradable per a tots els ciutadans i ciutadanes que participaran en la Festa de Tardor, i referma el compromís de l'Ajuntament amb el desenvolupament exitós d'aquesta celebració tradicional. Aquesta col·laboració no es limitarà només als cossos de seguretat, sinó que també involucrarà altres agents socials que participen en el desenvolupament de la Festa, amb aportacions i suggeriments que esdevindran essencials per perfilar aquest dispositiu especial.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior