Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 09:16:03

Idioma

Identificació

La Festa de Tardor
Sant Feliu de Llobregat

Sant Feliu fa un pas més en la campanya 'Només Sí és Sí' per unes festes sense violències masclistes ni LGTBIfòbiques

09/10/2023
Lectures: 1891
Sant Feliu fa un pas més en la campanya 'Només Sí és Sí' per unes festes sense violències masclistes ni LGTBIfòbiques

Amb l'objectiu de garantir la seguretat durant la Festa de Tardor i per tal d'evitar qualsevol tipus d'agressió masclista i LGTBIfòbica, la campanya 'Només Sí és Sí' s'amplia per oferir més cobertura a les dones en els moments de més afluència de públic.

Així, entre els dies 11 i 14 d'octubre hi haurà una carpa amb el punt lila durant algunes activitats concretes de la Festa. Aquestes accions se sumen als punts liles ubicats a totes les barres i carpes que tinguin el distintiu 'Només Sí és Sí', que estaran actius durant tots els dies festius arreu de la ciutat, com en les darreres edicions de la Festa de Tardor.

Un Punt Lila és un espai de seguretat per a la prevenció de l'assetjament, l'abús i les agressions sexuals i masclistes als espais públics, així com d'assessorament i actuació en cas que se'n produeixi alguna.

Formació per prevenir violències i assetjaments en espais d'oci

El Casal de la Gent Gran va acollir el 10 d'octubre una formació adreçada a membres d'entitats i locals d'oci que posen barres i espais de degustació durant les festes sobre l'aplicació del protocol municipal per prevenir violències i assetjaments en aquests espais. La xerrada ha anat a càrrec de Leticia Moreno, agent de la Policia Local referent en violència masclista i intrafamiliar; i Berta Rius, responsable de Comunicació d'Arana, entitat que gestiona els punts liles. 

Consulta en els documents adjunts la ubicació dels punts lila durant la Festa de Tardor 2023 i el Protocol d'actuació en situacions de violències sexuals i LGTBIfòbies.
 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior