Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 10:14:06

Idioma

Identificació

La Festa de Tardor
Sant Feliu de Llobregat

Sant Feliu celebra la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat dins la Festa de Tardor

09/10/2023
Lectures: 2384
Sant Feliu celebra la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat dins la Festa de Tardor

La plaça del 8 de març acollirà l'edició conjunta de la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat, una iniciativa que destaca la riquesa de la diversitat cultural present al municipi. Organitzada com a part de la Festa de Tardor, aquest esdeveniment es converteix en una oportunitat per celebrar i reflexionar sobre els valors que fonamenten la convivència harmoniosa de comunitats de procedències diverses, així com la necessitat d'ubicar la solidaritat com a eix vertebrador de les relacions de veïnatge, tant a nivell local com a nivell global.

La Fira se celebrarà el  matí del divendres 13 d'octubre, des de les 10.30 fins a les 14 h, i la ciutadania podrà gaudir d'una àmplia varietat d'activitats que promouen la solidaritat i la interacció positiva entre persones d'orígens culturals diversos. Allà es donaran cita entitats solidàries i representants de diferents procedències culturals de la ciutat, que s'uniran per oferir una experiència única. Entre les activitats proposades enguany destaquen:

  • Gimcana dels Drets Humans: Una iniciativa participativa per promoure la consciència sobre els drets fonamentals de totes les persones.
  • Danses Circulars del Món: Una expressió artística que reflecteix la diversitat de les tradicions de dansa de diferents cultures.
  • Microteatre - 'Sàvia Terra': Una obra que aborda el fenomen de la migració en primera persona.
  • Taller Obert de Dansa Africana: Una oportunitat per aprendre i gaudir de les tradicions de dansa d'Àfrica.
  • Espectacle de Percussió i Dansa Africana: Una actuació vibrant amb tota l'essència de la cultura africana.

A més a més, els i les assistents tindran l'oportunitat de participar en tallers com la creació de màscares africanes, pintura de mandales, tatuatge de Henna, l'escriptura del nom en àrab, el mur antirumors, una mostra culinària de plats típics de l'Àfrica Occidental i jocs tradicionals d'arreu del món. L'esdeveniment culminarà amb l'entrega d'acreditacions d'Ambaixador/a dels Drets Humans, i un acte final de cloenda de la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat.

La Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat a la tarda es trasllada d'escenari i s'ubica al Casal de Joves on, entre altres activitats es podrà gaudir de l'obra de teatre " El Llibretori' , a les cinc de la tarda. 

 La Fira es concep com una oportunitat per reforçar els llaços comunitaris i fomentar la convivència en un entorn de respecte i igualtat. La iniciativa està impulsada pel programa de Cooperació i Agermanaments i el Programa de Ciutadania de Procedències Diverses de l'Ajuntament, compta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de nombroses entitats, ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior