Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/01/2022 06:39:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
Aquest tren només passa una vegada a la vida

Dilluns 22 de novembre es coneixeran les propostes guanyadores de la Consulta del soterrament

19/11/2021
Lectures: 3346
Dilluns 22 de novembre es coneixeran les propostes guanyadores de la Consulta del soterrament

La Consulta del Soterrament, que va iniciar-se el 8 de novembre, culmina amb una jornada de votació presencial aquest diumenge 21 de novembre fins a les 20 h, a 10 Centres de Votació repartits arreu de Sant Feliu. 

Un cop hagi finalitzat la jornada, diumenge 21 a partir de les 20 h, des de l'Ajuntament s'informarà pels canals habituals de la xifra de participació per tal que tota la ciutadania conegui quantes persones han votat a la Consulta del soterrament. 

A l'endemà, dilluns dia 22, a les 12 h es farà una compareixença institucional adreçada a la premsa per donar a conèixer els resultats de la Consulta, gràcies a la qual es podrà saber quines són les propostes guanyadores de les dues preguntes plantejades, així com altres informacions relacionades amb la seva implementació. 

Aquest acte comptarà amb les intervencions de la representant de l'àrea de processos electorals i consultes populars de la Generalitat de Catalunya, Núria Arbussà; l'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz; el primer tinent d'alcaldia i regidor de participació, Oriol Bossa; i un membre de la Comissió de seguiment de la Consulta del Soterrament.

Aquest tren només passa un cop a la vida. Puja-hi!

La jornada presencial de votació de la Consulta finalitza aquest diumenge amb la possibilitat de realitzar la votació de forma presencial a un dels 10 Centres de votació habilitats de 9 a 20 h. A més, les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a Sant Feliu també podran votar telemàticament fins les 20 h a www.consultasoterrament.cat/vota.

Per celebrar aquesta jornada de participació ciutadana i la finalització de la Consulta, s'han organitzat diverses activitats festives davant als Centres de Votació, amb animació i cercaviles per la ciutat.

Les activitats començaran amb la sortida d'un cercavila a les 11:30 h, i de la posterior batucada de Drakaris i Tronats, que sortiran de la plaça de l'estació fent un recorregut festiu pels diversos Centres de Votació.

A la tarda es podrà gaudir de l'actuació dels Gegants de la ciutat a la Sala Ibèria a les 17 h i dels Castellers de Sant a Feliu davant del Centre Cívic Mas Lluí (plaça Dicià) a les 17.15 h. Finalment, actuarà la Mula a la plaça del Casal de Joves, a les 18.30 h.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior