Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/06/2023 22:33:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
Aquest tren només passa una vegada a la vida

Vine a les passejades urbanes per conèixer com avancen les obres del soterrament

15/03/2023
Lectures: 1011
Vine a les passejades urbanes per conèixer com avancen les obres del soterrament

El dijous 23 de març, a les 17.30 h, i el dissabte 25 de març, a les 11 h, es faran dues noves passejades urbanes per conèixer l'estat, l'evolució i les properes passes de les obres del soterrament.

La ruta tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja i, per assistir-hi, és necessari inscriure's a través del correu participacio@santfeliu.cat. La passejada és completament accessible i serà guiada per personal tècnic que coneix al detall les obres i explicarà les diferents intervencions que s'estan portant a terme actualment.

El punt de trobada serà el pont de l'avinguda Montejurra amb el carrer de Jacint Verdaguer i, a partir d'aquí, es farà una passejada fins al pont verd del carrer de Constitució, on finalitzarà la ruta. Durant el recorregut es faran parades en diferents punts, on s'explicaran els detalls de les obres, especialment de la posada en funcionament de l'estació provisional i les noves afectacions que es produiran a la plaça de l'estació.

Èxit de participació de les passejades urbanes

Les darreres passejades, organitzades durant els mesos de novembre i desembre de 2022, van refermar l'interès de la ciutadania per l'evolució de les obres del soterrament després d'exhaurir les places disponibles amb dies d'antelació.

Tota la informació del soterrament a l'abast

L'Ajuntament de Sant Feliu disposa de diferents canals i eines per mantenir la ciutadania informada sobre les possibles afectacions derivades del soterrament. Una d'elles és l'apartat al web municipal on la ciutadania pot consultar les informacions més rellevants de soterrament i contingut audiovisual relacionat, al que es pot accedir a través de www.santfeliu.cat/soterrament. També hi ha la possibilitat de subscriure's al butlletí electrònic per rebre puntualment novetats i informació actualitzada de l'estat de les obres.

També s'ha posat en marxa un visor al web municipal que permet consultar totes les afectacions a la mobilitat motivades per les obres del soterrament. Aquesta eina és una nova aplicació que permet conèixer l'abast de les afectacions, tot aportant informació sobre la ubicació i l'interval de temps previst de durada de la incidència. L'objectiu és posar a disposició de la ciutadania una eina amb informació actualitzada en temps real, que pot ser consultada a www.santfeliu.cat/afectacions_soterrament.

Per últim, el Punt d'informació i atenció ciutadana (PIAC) d'ADIF, ubicat al carrer de la Verge de Montserrat, ofereix informació sobre el soterrament de forma presencial els dilluns i divendres de 10 a 14 h, i dimecres de 15 a 19 h, i per correu electrònic a piac.santfeliu@gmail.com.

I per a qualsevol dubte o aclariment la ciutadania pot adreçar-se de forma directa a l'Oficina d'Intervenció Urbana de l'Ajuntament de Sant Feliu, a l'adreça de correu electrònic soterrament@santfeliu.cat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior