Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2023 17:40:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

#sentsantfeliu
18, 19 i 20 de desembre

La Fera

19/12/2021
Lectures: 1036
La Fera

La Fera és un projecte nascut el 2020 amb l'objectiu de saltar als escenaris per difondre la seva música i el seu missatge. Es tracta d'un grup sorgit del bagatge de diverses formacions que conflueixen en unes visions compartides. Entenen la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Aposten per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l'ska, oferint un directe enèrgic i reivindicatiu.

El 25 d'abril de 2021 van publicar Brama!, el seu primer disc d'estudi en format EP. En aquest treball hi podem escoltar 'Et Volem a Casa', el seu primer single i videoclip, que relata la història del jove d'Esplugues Adrià Carrasco, qui va haver de marxar a l'exili després d'haver escapat de la Guàrdia Civil. L'acusaven de rebel·lió, sedició i pertinença a grup terrorista, una acusació, però, que ha acabat en res. La primera cançó de La Fera, que podeu trobar a Youtube i totes les plataformes digitals, parla de tot això, però també transcendeix el cas de l'Adri per inspirar-se en tantes altres lluites equiparables a aquesta.

Brama! és fruït d'un camí que han recorregut com a grup enmig de mesos de llums i ombres. El disc conté un missatge en cada un dels seus temes: des de la lluita contra el canvi climàtic per denunciar la indiferència col·lectiva davant la destrucció del nostre territori fins a la reivindicació d'identitats segrestades per l'imperialisme salvatge que ha silenciat pobles sencers a llatinoamèrica. També hi podem escoltar cançons de denúncia a la manipulació dels mitjans de comunicació hegemònics i a la manca de llibertat d'expressió en l'art i la cultura. A més, dos projectes musicals de renom en l'escena musical actual han col·laborat en l'EP: Ebri Knight i Carla Collado.

El 18 de juny de 2021 van presentar a la Sala Salamandra, per primera vegada en directe, "Brama!", un espectacle que conté tot el seu repertori propi juntament amb uns medleys dinàmics que repassen les influències i els referents que han inspirat la creació del disc. Abans, el 15 de juny van tocar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm en el marc de les semifinals del concurs Sona9 organitzat per Enderrock, TV3 i Catalunya Ràdio. Actualment han estat premiats amb el Premi Verkami del Sona9 2021!

Tal i com diuen al seu tema "La Fera", la nostra societat estava acostumada a una fera opressora a qui teníem por per carrers i places, però ara la presa ha deixat de tenir por i s'ha convertit en una nova fera que Brama! Així ha nascut La Fera, una nova banda de 9 joves músics que busquen fer vibrar el públic amb lletres compromeses i melodies enèrgiques.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior